torsdag 1 mars 2012

Brillväder & samling i barndomshemmet!

Solen strålade just över vårt område och brillorna åkte på. Vagnen packades in liksom larven, ombytet, lasagnen och gosefilten. Sedan körde vi iväg. Eftermiddagen spenderade jag och Milo i Trelleborg där vi tillsammans fikade med Milos lilla vän och mor. Kaffe och semla stod på dagens fikameny men för min del hoppades semlan. Det är nog det enda bakverk jag faktiskt inte gillar. Det är lite för mycket. Möjligtvis funkar halva locket med lite dopp i grädde men sedan växer det i munnen. Idag gick det lättare med lunchen för pluttens del och kanske berodde gårdagens dåliga lasagneintresse på förkylningen. För idag åt Milo med god aptit och har varit så nöjd och glad i stort sett hela dagen!



På vägen hem landade vi i Vellinge hos mormor och morfar. Mormor hade fixat smarrig middag åt alla sina barn och när vi samlas hela högen blir det genast en hel del skratt. Middagen bestod av fläskfilé med klyftor, bea, sallad, champinjoner och sockerärtor. Inte helt fel en torsdagskväll som denna :). De gamla barndomsalbumen fick sig åter en titt och en hel del härliga minnen dök upp. En dag måste vi ta och se på alla filmer från när man var liten och jämföra likheter och skillnader mellan både mig och Milo och F och Milo. Kvällen fortsatte sedan med tårta för att fira morbror Micke i förskott . Fjärrkontrollerna på bordet fick lillkillen syn på och trånade efter direkt. Inte bra att förstöra elektroniken där hemma också så istället fick Milo roa sig med en rad andra grejer. Hårdragning, ta tag i öron på folk, dra i färgglada halsband, Windys svans, glasögon av olika sorter och det var en helnöjd kille som efter mycket stohej slukade hela portionen kvällsgröt! :). En trevlig afton i barndomshemmet!







Hoppas ni alla haft en härlig torsdag och är laddade inför helgen! Just nu håller vi tummarna för att lillen sover ytterligare en natt i sin säng :)! Godnatt!

/ K & M

2 kommentarer:

CaisaOchGustaf sa...

Nej lilla Milo, vi gör inget annat än fikar :)

Emma - Mamma till Viggo och Melker. sa...

Så härliga bilder, så mysigt det ser ut :)
Ha en trevlig helg nu!
KRAM