lördag 17 mars 2012

Godnatt i gröten & sommarlängtan!

Igårkväll hände något roligt. Lillkillen var så trött att han somnade rätt ner i grötskålen. Sötare och sömnigare bebis hade man fått leta efter! ;) Vi höll honom vaken med bara en vila i hopp om att han sedan skulle slockna tidigare än halv 10. Visst slocknade han i tid men inte sov han hela natten för det! halv 1, halv 4 och halv 7! 3 stycken vakna tillfällen blev det för dessa föräldrar och det är vi inte vana vid. Vi har enda sedan lillen föddes varit ganska så bortskämda med sömn då han faktisk i 7 hela månader har sovit nästan 6 timmar i streck! Halv 7 var det en pigg Milo som ville upp och ni som är småbarnsföräldrar vet att det är minibossarna som bestämmer gällande när det skall vaknas i hushållen ;)!



Nu på förmiddagen har jag suttit med min kära sambo och spanat in lite resor. Längtar så efter värme och sol. Låt sommaren komma tidigt i år. I normala fall brukar man alltid vilja åka iväg på sommaren men i år känns det som att det är skönast att vara hemma. Dels för att det ofta är fint väder här och för att det händer en hel del. Lillen fyller 1 år, jag fyller år, kusinen fyller år, syster fyller år, morfar fyller hela 60 år liksom farmor och så har vi ju de underbara skånska stränderna. :) Istället funderar vi på att bege oss iväg en vecka nu i vår och det är väldigt bra att försäkringskassan fått lite nya regler gällande föräldrapeng. Tydligen får mamman och pappan lov att ta ut 30 dagar samtidigt vilket innebär att man genom att åka iväg under sin ledighet inte förlorar några pengar.. vi får väl se vart det bär av! ;)



Idag är det full rulle och massvis som skall fixas. Undanlagda grejer skall hämtas nere på stan, det skall fikas, gå bort på middag och även ta oss till Gudmor Tessies nya lägenhet på inflyttningsfest med trevligt folk!

Ha en fin lördag!

/ K & M

1 kommentar:

Sandra sa...

Så söt haha! De är så roliga när de inte orkar vara vakna huvudet tippar sakta sakta :)