onsdag 21 mars 2012

En vecka på Kreta i maj!

Wiiie, Kreta är bokat och det var verkligen ett superbra pris vi fick! Förra veckan var priset 1000 kronor högre än vad det var nu på morgonen vilket gjorde att vi var tvungna att slå till! Bäst att smida medan järnet är varmt som man säger ;)! Kreta, Agia Marina är semesterdestinationen och lilla familjen Ström/ Moser reser inte ensamma. Milo, mamma och pappa har medresenärer vid namn Annicka och Mathias. Moster och gudfar var nämligen också resesugna och passade på att joina oss! Mycket trevligt! 25 maj bär det av och hem kommer vi igen den 1 juni. Vi tittade runt bland en massvis av olika hotell men nu när man har barn så är det ju lite fler krav som skall uppfyllas än när man drog på partyresor förr ;)! Pool, barnpool, närhet till havet, barnvänlig strand, närhet till city, kylskåp och kokplattor. Lägenhetshotell fick det alltså bli och hotellet vi hittade uppfyllde våra krav! Chaniakusten ligger stället vid och till storstaden tar det bara 10 min med taxi! Skönt att vi reser från Sturup och inte Kastrup. På något vis så tycker jag det känns smidigare från Malmö och Kastrup gör mig bara så förvirrad, haha! Lite för stort för mig ;)!

Vi reser åter med Ving och hotellet heter Blue Sky! Så hit bär det av om lite mer än två månader, på lillkillens 10- månadersdag faktiskt! Vad kan man fira en sådan dag bättre än på en strand i Grekland med kepsen på sned och foppatofflorna halv avsparkade i sanden!? ;)/ K & M

3 kommentarer:

Maja sa...

Men åh så underbart, blir ju inte lite avis. Själv har man en karl som är flygrädd (han har kollat för mycket på dokumentärer) så sista resan för oss var till grekland då Milo låg i magen. Men planerna är att resa lite när Milo blir större :) hiih. Lite komiskt att jag idag fick syn på den där jackan från HM, vill ha den till Milo och måste in till stan på fredag för att kika om den kommit till Örebro :) hiih. Vi har rätt lika smak i både kläder och namn ! :)

Julia sa...

Tack! Jagtycker också vagnen blev fin:)
Vad härligt det låter med resan!! Ni kommer säkert få det underbart!

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Åh så najs!!!! Har du tips på vad man skall tänka på när man skall boka resa med barn. Vi kommer nog resa om ett år och då är ju Vega 1 1/2 år.