måndag 19 mars 2012

Med en enkel tulipan..

På bemärkelsedan... ha den äran att gratulera världens bästa sambo och Pappa Fredrik på födelsedagen. Den vita lilla fluffbollen Minto fyller också år så honom får vi ochså säga grattis till! Jag hann igårkväll med vad jag skulle. 23.00 hade jag ordnat klart med morgonbakelse, ljus, presenter och förberedelser så imosre kunde jag bara snabbt trycka på kaffekokaren. 06.00 ringe mobillarmet och eftersom F börjar klockan 7 så blev det lite tidigt. Jag tyckte det var synd att behöva väcka lillkillen som såg ut att sussa så gott i sin säng så jag sjöng själv. Min gälla stämma lät nog som kråkkrax för Milo vaknade och tittade på mig med skum blick, haha. Så då blev vi samlade hela familjen framför pappa F och Milo fick ge den första presenten. Jag gav den andra och så blåstes ljusen ut. Det var en nöjd Fredrik som vaknade upp denna dag och bakelsen jag fixat mumsade han i sig direkt! Bra start på dagen det där ;)!
I natt har lillkillen inte vaknat en endaste gång. Hela natten har han sovit gott och det var välbehövligt för oss alla. I flera veckor har han nämligen vaknat minst 3 gånger/natt och varit orolig. Jag googlade lite igårkväll på sömn och 8 månadersbebisar och fann då att det var många som inte fick sina bebisar att sova hela nätter. Denna period var det tydligen vanligt att de var orliga, behövde mer närhet och gick igenom en utvecklingsfas. Utvilade och pigga är vi idag och ikväll skall det firas ännu mer här hemma. En god middag skall fixas och så har jag ytterligare en liten överraskning till min fina sambo!Idag skall vi även på 1-års kalas till Milos kompis Kenzo. Detta blir det första barnkalaset som Milo går på och ha har själv hjälpt till att slå in Kenzos present ;)
Må väl och på återseende!

/ K & M

1 kommentar:

Maja sa...

Grattis till båda två :) vilken underbar fru du är som gör frukost på sängen :) det orkade inte jag fixa när b fyllde :) hihi