torsdag 1 mars 2012

Busiga grodögon bakom luren tjohej!

Första natten i egen säng.. YEES! Det känns i hela kroppen att man fått sträcka ut sig ordentligt och det är en pigg mamma som just ni sitter och skriver!

Grodigt värre
denna förmiddag! Det började med att lillen fick syn på sin badgroda som låg och gömde sig i soffhörnet. Den skulle han givetvis ha och så kravlade han sig dit och hämtade den. Det roligaste som finns är ju att kasta ner allt så att mamma skall plocka upp och grodan såg Milo som en bra leksak att låta mamma hämta. Så åkte grodan i golvet och visst plockade jag upp den. Det var här grodleken började. För i samma veva som grodan plockades upp fick Milo syn på mobilen. Då slog vi två flugor i en smäll. Grodögon-bakom-luren kom denna lek till att kallas och så roligt sötnosen tyckte det var. Med luren i sikte och med en hand utsträckt för att greppa den så hoppade ett par grodögon fram. Dagens första skrattanfall och klockan var bara 09.36. Vilken underbar start på dagen! :)



Mer grodor blev det till frukost. Igår köpte vi nämligen med oss ett litet matset från Ikea och det var ju helt perfekt. En haklapp i hårdplast, en pipmugg, en liten tallrik och en sked i ett och samma set för 39 svenska kronor, toppen! Intressant med hård haklapp tyckte lillkillen då det var premiär för den nya grejen att användas. Milo har börjat dricka ganska så mycket vatten i samband med att han äter och det är en rätt så törstig kille. Han håller själv och slabbar ner som bara den men vad gör det.. morsan står alltid beredd med trasan i högsta hugg! ;) Pipmuggen var jättesöt med små grodfötter som gick att sätta fast i bottenplattan så den kommer Milo nog få roligt med framöver!




Idag lämnar vi hemmet tidigt för att inte vara tillbaka från sent ikväll. Först åker vi till Trelleborg och umgås med Caisa och lille söta Gustaf. På hemvägen stannar vi till för att äta middag i Vellinge och fira morbror Micke som blir 30 till helgen!

Ha en fin torsdag!

/ K & M

Inga kommentarer: