tisdag 20 mars 2012

Dags för sand mellan tårna tro?

Godmorgon! En bra natt med endast ett litet vaknande vid 2-tiden! Kanon! Vi tog nyss en morgonpromenad i regnet och fy vad det blåste. Inget höjdarväder här inte så när vi kom in så fick Milo ett varmt och gosigt bad i sin balja. Vi började med att doppa tassarna i vattnet och då viskade Milo i mitt öra att han gärna hade velat bada i ett riktigt hav. Mamma vill också bada i havet, sola, äta gott och mysa med familjen så vi tog oss en liten funderare. Vi tittade igenom våra semesterbilder och insåg att det hade varit skönt att åka till Grekland en vecka. Mamma och pappa satt nämligen även igårkäll och småtittade lite på weben och fann ett riktigt bra pris precis det datumet som var potentiellt att bege sig iväg på. Frågan är bara om pappa F kan ta semester..? det återstår att se tills senare i eftermiddag, men vi hoppas för Milo vill inviga sina nya badshorts han fick för ett tag sedan..
Idag blir det lite lunchmys med Linn och hennes lilla Hugo. Kvällen bjuder på mer födelsedagsfirande då kära bror fyller hela 30 år. Så vi säger stort grattis till honom. Någon tårta bakade jag faktiskt inte till F igår, han fick nöja sig med morgonbakelse och god middag! Idag däremot skall jag ge mig på en tjusig tårta. En tårta till 6 man! Vi får väl se hur det går ;) haha! Jag tror ärligt talat inte jag någonsin stått i köket så pass mycket som jag gör för tillfället. Det är frukost till mig själv, till lillkillen, kaffe till mig, välling, lunch till båda, gröt till plutten, middag till familjen, diskning, kvällsmål till alla och så välling igen. Ja, mikron och kokplattorna går varmaoch tänk om man hade fått plats med en diskmaskin.. här är det handdisk som gäller men man börjar bli rätt haj på det nu! :)

Ha en fin dag där ute!

/ K & M

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas nu F kan ta semester så ni kommer iväg. Milo trivs ju bra i värmen, det märkte vi ju i Egypten. Ses ikväll.
kram mamma

Maja sa...

Åh vad härligt! :)

CaisaOchGustaf sa...

Hoppas ni kommer iväg :). Då får vi ju en familjemedlem till ;) lilla haren :). Vi ses på lördag :)!! Kraam

Kristin Moser sa...

Det ser ut som han kan ta semester! kall bara extrakolla! Milo älskar värmen! ;) ses senare på lite tårtkalas! Kram

Kristin Moser sa...

ja just det.. lille Minto skall få barnvakt! Det fixar ni bra ;) Gusse får busa järnet med honom!! Ses på lör! kram

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Jag och min man funderar också på en semester, mest för de äldre barnen. Blir kanske sista semestern tillsammans med dom. Men jag är lite rädd för att åka med Vega nu, så funderar på att börja spara nu och resa om ca 1 år. Är det jobbigt att resa med småbarn?