söndag 11 mars 2012

Den första vårutflykten..

Söndagsutflykt på stranden! Lomma beach blev idag destination för vår lille picknick och en blåare himmel än den vi hade idag har inte synts till på länge. Solen riktigt värmde i ryggen när vi vandrade bort till en mysig liten vindstilla grop på sanddynorna. Jordgubbar, kaffe, mackor och småkakor hade vi packat ner i vår söta lilla korg för att sedan tillsammans mumsa på i solskenet. Moster och Matte hängde också med lilla familjen och med solbrillorna på rätt plats njöt vi bäst vi kunde. Milo som nyfiket kikade på den brungula vassen fick sedan känna och klämma. Det som var mest intressant idag var sanden. Helt inne i sin egna lilla värld drog han sina små fingrar genom de solvarma kornen och det var precis de rörelserna som han gör när han klappar kaninen. Han var så söt när han tog så försiktigt i sanden och den koncentration som syntes i lillens ögon var väldigt spännande att åskåda. Han satt med halvöppen mun och oaawaade för sig själv, sötnosen! Det var mycket folk i rörelse idag. Gamla, unga, nyförälskade, barnfamiljer, ensamma och en massa hundägare drog fram längst strandkanten och det var en väldigt rofylld eftermiddag. Den nya vagnen var väl inte känd för att vara terrängvagn direkt så att plöja sig igenom sanden gick väl sisådär, haha. En riktig härlig vårsöndag och jag hoppas det underbara vädret skall hålla i sig ett tag för nu vill Milo kasta sin mössa lååångt in i garderoben!! :)







Pizzahämtning får avsluta denna marshelg och nu är det dags för lillkillens kvällsbad! Söndagssjön i badrummet väntar! ;)

/ K & M



2 kommentarer:

Cherie Mårtensson - Mamma till Emma sa...

Svar: Tack :) Jag gjorde den på philadelphia ost, florsocker och lite smällt smör. Sen tillsatte jag karamellfärg men tyvärr fick frostingen en lite konstig smak av det :S Så ska se om jag hittar något annat att färgsätta med nästa gång :)

ENDENISE sa...

ser helt underbart ut! glaet sugen man blev på jordgubbar då! :D

sv: Haha han gör typ allt annat än att sitta still och le ;) fniss :D kram