fredag 9 mars 2012

En fredag i pappas fotspår..

Goddagens! Hoppas ni haft en bra natt! Här har det väl varit något hattigt men vad gör det när det är fredag och helgen är på intåg!? Underbart! Morgonen startade med att plutten fick syn på sin nya keyboard som följde med oss hem från stan häromdagen. Självklart skulle den packas upp och så började vi spela. Det lilla instrumentet såg precis ut som pappas stora och lillkillen gillade det. Nu kommer Milo kunna sitta med en stund i pappas studio medan han gör musik.



Pianot består av 13 tangenter och 12 olika tonlägen. Färdiginspelade demos finns också så känner han att han inte orkar spela så är det bara att trycka på en av de gula knapparna så har vi Lillekatt på högsta volym. ;). Jag kommer dock bara kunna lära Milo 3 låtar, haha. Kalle Johansson, Barna i Bullerbyn-introt och Spanien-är ett land- där man dansar tangoooo! Så musikalisk är jag! ;) pappa F däremot kommer kunna lära Milo en massa roliga toner, låtar och tryckningar när han blir lite äldre.




Det finns för tillfället 7 stycken moment som är uppsatta på Milos hitlista för aktivitet. Banka, peta, vrida, klämma, skaka, tappa och öppna saker är dagliga måsten och moment vrida är just nu det bästa. Han skall vrida på allting. Håller han ett lock i handen så skall det vridas, håller han i någon hår leksak så skall den vridas och tar han tag i mammas finger så skall det vridas ;)! Hans egna lilla hand vrider han hela dagarna mot sig själv och fortsätter med sitt vinkande. Oj vad det vinkas!

Idag är kroppen mör. Träningsvärken från gårdagens simning kommer smygandes men det var en riktigt skön gårdagskväll på badhuset. Vi badade bubbelpool, champagnebad, utomhus, i vattenfall och motionssimmade till skön musik. De hade tänt ljus i hela avdelningen och tydligen var det bara en kväll för kvinnor igår.

Idag blir det till att fixa och dona inför kvällens middagsgäster! Trevlig helg på er! :)

/ K & M

Inga kommentarer: