onsdag 7 mars 2012

Stadsmys, vagnkoll och kanske en gratis banan till lilltösen?

En heldag på stan med babyfika, barnvagnskoll, termofika, starkt kaffe, stor rea, ett litet piano och en massa snack! Otåligare än otåligast är vad Milo kan beskrivas som just idag. Så länge han roas med någonting är han hur go och glad som helst men så fort han inte får tag i filten som ligger tre centimeter längre fram än vad hans lilla hand når så blir han TOKIG. Likaså blir han helgalen om han inte får mat precis i den sekund han känner att hungern smyger sig på. Idag hade jag med mig varmvatten i en termoflaska så att det lätt skulle kunna fixas gröt till plutten. Det fungerade alldeles utmärkt och är ett superbra knep istället för att hitta en mikrovågsugn när man är ute på äventyr. Konversationen mellan kidsen startade omgående och det blev genast krig om vem som skulle ha bankleksaken. Efter en stund enades de båda och lekte fint tillsammans! :) Sötnosarna Julia och Milo, en månads skillnad!



På hemvägen mötte vi upp Rebecca och lilla Ellie för att ha följe hem. Vi gick genom parken innan Gustav Adolfs torg och där är som alltid så här års vackert med vårblommor. Men fy vad kallt det var idag. Optimisten hade vårmössa och tunna tights vilket innebar en smärre köldskada. Det var nästan så att jag till kvällningen trodde det skulle börja snöa. Mer vår nu tack!



Vi tittade på ny vagn idag. En lite bastantare sulky. Jättefin och bra pris. Dock fanns det inga roliga färger och den gråa är jag trött på nu. Tror jag hade velat ha en grön eller blå faktiskt men det skulle komma in fler färger nästa vecka så vi väntar tills dess. Lillkillen har åter blivit tagen för att vara en flicka idag. - Ni vet väl att alla barn får gratis bananer i affären sade expiditen.. ta gärna en till flickan så hon har något att mumsa på på hemvägen.. haha.. Det lustiga var att hon sedan sade till Ellies mamma att hennes pojke ( som då är en liten gullig tös) gärna också fick ta en banan. Optikern nästa kanske?

Kväll, gnäll och snäll rimmar rätt bra. Idag när jag är hemma själv med plutten så väljer kväll att rimma på gnäll. Med STORA bokstäver. Hoppas ni haft en mysig dag. Idag väntas en tidig säng! Godkväll!

/ K & M

1 kommentar:

Cherie Mårtensson - Mamma till Emma sa...

Svar: Ja Emma får välling varje kväll men hon äter inte så mycket så hon föredrar nog fortfarande bröstmjölken :D