onsdag 21 mars 2012

Häftigt vårnytt & en heldag i friska luften!

Att vara mammaledig när det är så fint väder som det har varit idag kan inte toppas med något annat jag gjort i mina dagar! Vi startade med en walk ner på stan och på H&M´s barnavdelning flödade vårkläderna. Pappa fick en sportig jacka i födelsedagspresent häromdagen och för att vara lika tuff som honom valde Milo en liknande vårjacka idag. En grön/grå prasseljacka i tunnt material som han kommer kunna använda hela sommaren. Mycket tjusig och matchande till den fick han en grå keps. Något för stor huvudbonad men den växer han väl i så småning om! ;) En vit body med lappar på armarna blev också ett av dagens inköp men sedan tyckte lillen det började bli riktigt drygt att gå i affärer. Vi vandrade hemåt igen och drog på kläderna och det var en riktigt tuff liten kille som stod upp utan stöd vid soffbordet!

Utomhus har vi nästan varit resten av dagen och vi gick bort för att gunga vid lekparken. Idag testade vi gungorna borta vid Mariahage och vi var inte ensamma om att vara ute i solskenet. Fullt med mammor och barn busade och Milo fick en ny kompis. Kompisen var en flicka i 5 års-åldern som bestämde sig för att ta med honom hem och leka. Han skulle få leka med hennes dockor och komma på fika med hennes nya servis sade hon men både jag och flickans mamma avstyrde detta då Milo är lite för liten för det ;) haha! Lillkillen är galen i att gunga. Han älskar det och njuter som bara den av svinget! Slut i rutan var han efter all utevistelse så efter 5 minuters promenad gick han på sin vila. Själv tog jag min nya tidning som kom i brevlådan, en stor kopp kaffe, en filt och slog mig ner på den soliga innergården! Underbart!Det var denna dagen det och nu skall det göras korv med mos till oss alla. Ja, Milo skall få vår mat idag och det skall pureas väl. Hoppas han gillar det för de där burkarna är han inget fan av längre! ( Inte jag heller för den delen). Ha en mysig eftermiddag!

/ K & M

5 kommentarer:

Anonym sa...

så tuff han blev!

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Vilken tuffin, jätte fin!!!

Kristin Moser sa...

Tackar, visst blev han ;)

Emma - Mamma till Viggo & Melker. sa...

Men en sån tuff liten kille :) Vrålsnygg jacka och keps! :)

Jonna sa...

Älskar hans nya kläder, Limme har kepsen också fast en vit med silvrigt B! Sååå cooola dom kommer vara i sommar :) hi hi. Vi har aldrig haft några problem att lägga honom på kvällen, han är dödstrött och somnar så fort han lägger huvudet på kudden! Däremot har han blivit lite mammig nu sista tiden,fast jag tycker bara det är mysigt för han har aldrig varit främmad heller och i princip struntat i vem han varit hos ;) haha!