fredag 16 mars 2012

Nattbus med ritningar & full fart längst fiskben!

Godmorgon säger vi efter att ha varit vakna tidigare än tuppen. 04.10 hörde jag ett livligt joller och ett prasslande ljud. Milo har en gosefilt med öron som prasslar som han brukar ha i sin säng. Inte hade jag något minne av den låg där när jag lade ner honom för att sova så vad kunde det då var som prasslade? Kaninen satt fint utanför sovrumsdörren och väntade på att klockan skulle bli morgon så att moroten kunde serveras i bitar. Jag reste mig upp, gick fram till sängen och där låg lillkillen, glad som en lärka, klarvaken, benen upp i luften ,högerfotens tår i munnen och vad höll han i- jo ett gäng ritningar från pappas jobb! Godmorgon- klockan är 4!! Det lilla nattduksbordet nedanför spjälsängen når Milo numera då sängen är sänkt och han hade lycktas norpa åt sig en hel drös av papper och låg och prasslade med, tokiga bebis!

Inte ville man somna om heller så vi gick faktisk upp. Hungrig kille åt sedan en rejäl portion gröt och lekte lite med en halvvaken mamma innan han åter gnuggade sig i ögonen. Ytterligare 3 timmar fick vi sovit innan vi väcktes av solens strålar genom fönsterrutan! Morgonen i bilder..
Nu kryper lillkillen på som bara den och alla barn har väl olika stilar. Vår lille gosse arbetar mest med sin högra sida när han tar sig fram och så bankar han med handen i golvet med en rejäl duns. Längst fiskbensgolvet drar han sig framåt och bäst går det när strumporna är av ( vilket de oftast är ) haha! Destination fjärrkontroll blev det idag och det var en duktig Milo som lyckades fånga den! :) Man blir så stolt inombords när man ser att utvecklingen går framåt!Nu har jag börjat jogga på rikitgt! 3 km igårkväll och ytterligare 3 nu på förmiddagen. Härligt! igår tog det 23 minuter och idag 21 minuter. Mitt mål är att kunna springa dessa 3 på 18 minuter och med lite träning så skall det nog kunna ske.. till sommaren ;)! En mysdag på stan väntas snart för hela familjen och vi önskar er en härlig helg!

/ K & M

3 kommentarer:

Maja sa...

Kom det igång efter den där gelen? Eller fick du åka hem emellan? Blev du inte lite chockad att han faktiskt skulle komma tidigare ? :) .. Ja fy, inge vidare.. (jag var nästan säker på att han skulle komma tidigare pga ett vändningsförsök i v.36, bebisen brukar oftast vilja komma ut lite tidigare efter ett sånt försök :) ) Jo jag är väldigt sugen på en till, men jag ska jobba lite först o så men när Milo blir 2 kanske de blir en till. hiih. Trevlig helg. Vilken härlig stil han har när han tar sig fram, våran Milo ålade ju när han var 4 månader, hihi. Han har lite bråttom våran kille :)

Maja sa...

Fick du min kommentar om att Milo tackade ? :) ..

zazz sa...

Jag tror inte dröjer länge för en din Milo kryper. vad söt han är förresten..