lördag 24 mars 2012

Månadstimeline, brunch & partaj!

Hurra för lille Milo som idag den 24 mars blir hela 8 månader gammal! För exakt 8 månader sedan låg man på BB med det nya lilla livet i famnen. Tagen men otroligt lycklig över att ha blivit mamma till den lille filur man i 9 hela månader väntat på! När jag började fotografera min lille skatt så tyckte jag att även om han var liten att han hade väldigt klara drag. Han såg så stor ut på något sätt.. nu när jag tittar tillbaka så ser jag att han faktiskt inte alls var så stor, inte om man jämför med idag. En sensommardag när han var 1 månad var vi på utflykt. 2 månadersbilden är från när vi var hemma hos farmor och farfar i Skanör efter att ha picknickat på stranden. Där satt plutten, i sin bilbarnstol medan vi åt våra makrillmackor som vi köpt med oss från hamnens fiskrökeri. Vi tittade på havet och ritade våra namn i sanden. Månad 3 är från ett av Milos badtillfällen. Jag minns hur han älskade att när han kommit upp ur karet suga på mina armar, som en liten blodigel, haha! Den fjärde bilden är en novemberdag på stan med Gudmor. Milo invigde sin nya pälsmössa och såg ut att ha det rätt gött nerpälsad i sin vagn. Men den där mössan försvann efter någon vecka och tyvärr har vi inte funnit den ännu.. Bild nummer 5 var från i juldagarna. Lillkillen satt bra i julkorgen och i sin pepparkaksdräkt spanade han in alla klapparna. Från vinter till sol och bad. Halvåret fyllde Milo den dagen vi åkte hem från Egypten! Busungen själv har vi förra månaden och det var där lillkillens små hyss startade. ;) Han blev mer och mer medveten om saker och ting och den där lilla tungan skulle ut 24/7! Ja och så kommer vi till dagens Milo. Vår lilla 8- månaderbaby som inte längre kan kallas baby. Han är en liten pojke, ett barn, en underbar liten påg som charmar sin mamma och pappa så att vi aldrig tror vi kommer kunna säga till honom på skarpen i framtiden när han blir trotsig! ;)





Med sin egna teknik ålar plutten sig fram. Höger sida arbetar han med och bankandet i golvet låter värre än när kaninen stampar allt vad han kan. Han äter 5 mål om dagen och är en rätt så nöjd liten kille. Iallafall om han får vara med sin mamma eller pappa, helst inte längre bort än 2 centimeter från dem. Nätterna är ingen hit utan här skall man vakna minst vid 3 tillfällen, gärna varannan timme som i natt ;). Man vet att man lever iallafall som förälder och även om det är ett krävande heltidsjobb så ångrar man inte en sekund att man skapade denna lilla gulletuss! Superroligt är det att prassla, dra i saker, öppna och stänga, GUNGA, vara utomhus, lapa sol, gnaga, jollra, gurgla, " prata ", dra i gardinerna, vinka, gå med hjälp av mamma eller pappa, studsa, och inte minst att dansa. Dansandet är det nya som bara inte går att vara utan en dag. Morgondiscot startar alltid vid 10-tiden och så kör vi ett eftermiddagsdisco när papsen kommer hem! ;)

Ja, det är full fart från otta till det att solen går ner. 8 månader av lycka, 8 månader av kärlek- Underbara lille pojke! Du är vårt allt!

Dagen i övrigt bjuder på lite födelsedagsbrunch hos födelsedagsgrisen/ Gudfadern Matte! Hårfärgning alá Freddan, fix inför kvällen och 30/ 26 års-partaj är även det dagens aktiviteter! Ha en toppendag!

/ K

1 kommentar:

Maja sa...

Grattis till Milo :) Vad fort de går, snart är de tonåringar. Hihi Ha en fin kväll.