söndag 4 mars 2012

High Five & Flygande middag!

Tar man fram sin hand, sträcker upp i luften och säger Hiiiigh Fiiiive till Milo så gör han precis likadant! Han lyfter sin lilla hand och öppnar upp handflatan. Sedan nuddar han vid den andres hand och skrattar lite busigt. Säger man Booom efteråt så blir skrattnivån något högre, underbart! Detta kom vi på av en ren slump. Vi satt vid matbordet och lillkillen i sin stol. Det var gröt som serverades och när jag skulle ge honom första skeden så tappade jag den. Milos blick var kvar på min hand och så blev det liksom en High Five! ;)

Dagen har vi spenderathemmaplan. Vi tyckte vi hade flängt så mycket igår så det var bättre att hålla oss hemma. En rejäl rullertur tog jag imorse och det var skönt.. men kallt! Idag blev man lite lurad av vädret faktiskt. Inomhus var det däremot jättevarmt när solen stålade genom rutan och med en mysig kille som bara ville gosa så var valet att stanna inne ganska så självklart. Som vi har busat idag, hela familjen. Plutten blir vigare för varje månad och kan nu stoppa in alla tår å en gång i munnen.. frågan är när han kan få in hela sin lilla häl? ;)





Middagsförslagen börjar sina men idag bestämde vi oss för att testa på en Flygande Jakob. Kyckling köptes, stektes, skivades upp och lades i en ugnsform. Grädde vispades och så hällde vi i chilisås, en pressad vitlöksklyfta och lite kryddor. Lite bananbitar på det och så in i ugnen i 20 minuter. Ris och sallad serverades till denna rätt och den var himmelsk. Njutning på hög nivå. En enkel och god rätt som jag verkligen rekommenderar!



Nu håller vi kväll! Ha en härlig sista helgdag! :)

/ K & M

2 kommentarer:

CaisaOchGustaf sa...

High fiiiive Milo ;). Sötnos :)

hanna b sa...

sv: Ja, har det öppnat där ska du allt gå och testa det! Fräscha pizzor har dom! :)