torsdag 15 mars 2012

Koftnytt & påskfix!

Milo har fått en supersöt ny kofta av moster Annicka, bara sådär en onsdagkväll för att det är vår! Trevligt va? :) Tack kära moster säger lillkillen. Tröjan är stickad, vit, blåröd-randig och kommer från Lindex. Perfekt att ha i vårsolen istället för den varma vinteroverallen! En liten knapp att stänga igen så att det inte blåser in vid halsen finns också på detta plagg och det var en glad Milo som imorse poserade i sin nya tröja! ;)




Idag är pappa F hemma vilket är jätteskönt. Frukost åt vi tillsammans hela familjen och idag invigdes de nya kopparna. Lila, coffekoppar med en söt liten sked i örat. Jag gillar när kopparna är lite tunnare i porslinet och de här var alldeles lagom. Bakverken från gårdagen låg och väntade i kylen och chokladbollar var vad vi gav oss in på att göra. 5 stora låg och kikade på mig när jag öppnade kylen för att ta ut smöret men den fick stanna kvar, tills ikväll, som en liten gottebit efter middagen! ;)



Denna mamma och liten Milo tar oss idag till mormor och mofar. Tänkte plocka lite påskris och spara tills det är dags att börja pynta med fjädrar. Jag tycker det är så roligt att pyssla och dekorera och det är faktiskt trevligt att vi har alla dessa högtider i Sverige. Färggranna fjädrar piffar upp liksom de mjuka videkvistarna de sitter i. Här skall det bli påsk må ni tro och självklart skall det målas ägg! Vi brukar alltid ha en liten påsktårta med ananas och denna tradition kommer vi givetvis att fortsätta med i år. Påskhare har vi ju springande här hemma dygnet runt så en liten rosett runt Mintos svans kanske skulle kunna räcka i år ;)?

Ha en toppendag alla ni där ute och välkommen alla nya som gamla läsare :)!

/ K & M

2 kommentarer:

CaisaOchGustaf sa...

Vad bra att de kommer till användning :)

Emma - Mamma till Viggo & Melker. sa...

Helt underbara kaffekoppar!!! :) Så söt busen är i pippi tröja!

Sv: Tack! :) ja, men helst, hon tar ju helt fantastiska bilder :)