måndag 19 mars 2012

Måndagsparty för småttingar!

Första partyt som Milo någonsin varit på är över och det har varit en eftermiddag full av lek, bus, mat, godsaker, tjo och tjim! 6 kids och 6 mammor samlades idag för att fira sötnosen Kenzo som fyller 1 år och att se dessa små barn konversera på sina egna vis är hur härligt som helst. Direkt när vi kom till kalaset gav Milo sin present till Kenzo. Han hade köpt en klosslåda där man skall para ihop rätt hål med rätt sorts bit. Jag tror egentligen att lillkillen ville ha den för sig själv för när den öppnades så norpade han den direkt. Finklädda från topp till tå var de hela skaran och majoriteten var pojkar. Från 7 månader till 13 månader var åldern på småttingarna och näst yngst var Milo! Ettåringen verkade helnöjd med sina presenter och spatserade glatt runt i sina svarta lackskor. Min lille var klädd i beiga uppvikta manchesterbyxor, svarta strumpor och en Ralph Laurenpiké. Skor hade han på sig när vi gick hemifrån men efter 20 minuters bilfärd hade han sparkat av dem helt och hållet. Mamma Nadja hade fixat massvis med gott och varje barn fick vars en portion mat serverad. Vi mammor fick tacos och läsk! :)





Inget kalas utan tårta och tårtbakerskan hade konstruerat en superfin marsipantårta med stjärnor i olika färgor. En ETTA såklart och så fick födelsedagsbarnet blåsa ut sitt lilla ljus ( med lite hjälp av mamma ). Alla barnen fick en smaskig delikatessyoghurt och vår lille plutt slukade hela i ett naffs. Mumsigt! Leksakerna gick varma där hemma och det var väldigt trevligt anordnat allting! Ett mysigt litet måndagspartaj för de minsta och för mammor! :)



Det tar på krafterna att vara på kalas och en övertrött Milo gör just nu en favorit i repris- somnar i kvällsgröten, söta unge! ;)

Godkväll!

/ K & M

2 kommentarer:

ENDENISE sa...

åh vad mys med kalas :D så himla fin tårta de bjöd på :)

sv: Men tack gulle du, så glad jag blir :D kram

Julia sa...

Sv: Vad roligt att du hittade tillbaka:) Tack så mkt & tusen grattis till Milo!