söndag 11 mars 2012

Veckans kanon/kalkon & nya åket!

Som sagt så köpte vi ny vagn och Milo diggar den. Igår togs premiäråket och vi var lite oroliga över hur det skulle gå för plutten att inte se oss, ( då vagnen är framåtvänd ). Ner i vagnen, på med selen och sedan så hade en liten kille fullt upp med att spana in alla människor, alla träd, alla hundar, alla bilar och alla cyklister som for fram. Helnöjd och inget gnäll! Kanon! :) Vi gjorde det lite mysigt vid sittdelen med fårpläd och gosefilt. Direkt när Milo satte sig så trycktae han in huvudet och lutade sig lite sådär gulligt på sniskan. Det är det nya.. När han är riktigt nöjd lägger han huvudet mot något och stoppar pekfingern lite halvt i munnen och börjar gurgla. Grrrrreerreii låter det och inombords smälter man som mamma! Här har vi det nya åket! :)




Förra veckan skrev jag att jag skulle köra en liten foten upp foten ner om söndagarna. Denna veckan har den nog varit ganska så lika av båda delarna därför kommer det idag bli en foten på sned idag. Lillkillens tänder har blivit låååånga och på något vis så börjar han se ut mer som en liten pojke än bara en bebis nu. 4 stor tänder liksom.. oj vad snabbt allt växer!




Foten ner får bli dagens start!

* Separationsfasen kom smygandes för ca 3 dagar sedan vilket innebär att lillkillen klänger värre än en orangutangunge som tappat bort hela sina släkt. Detta innebär även att man skulle kunna säga att jag lagt på mig 9 hela kg. 9 kg sötma ;).

* Milo vill inte längre äta något som stavas MAT. Det skall bara var gröt och magopuré för hela slanten. Fortsäter det i denna takt så kommer lagert på Malmborgs snart börjar sina!

* 3 fjärrkontroller är sönderdreglade + en bankdosa

* Gåstolen är inte lika rolig längre vilket medför att det hela tiden måste hända något nytt. Inte en lugn stund här inte ;)

* Klumpig sm man är har man råkat tappa ut hela vällingpaketet och ett halvt paket grötpulver.

men så kommer vi till de positiva, foten upp för :

* Endast en gångs uppvakning/ natt. Ljuva sömntimmar=Pigg mamma!

* Välling dricks istället för mammamjölk

* Till och med jag kan få honom att somna av att bara vagga honom mot bröstet ( vilket verkligen inte fungerat sedan han var 2 veckor! )

* Vi har fyndat på 70 % REA, fixat ny vagn & börjat få rutin på mattider!

* Objektivet fungerar åter igen!
och idag skall vi iväg på utflykt. På återseende kära läsare!

/ K & M

4 kommentarer:

Emma sa...

Härligt att han trivs i nya vrålåket :)

Maja sa...

Snygg vagn :) kul att han tyckte om den.

Sandra sa...

Elton har oxå kommit in i den fasen... Börjar tokgråta om man råkar lämna rummet och vill helst bli buren med han e lite för tung att gå runt att bära på dock :)

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Vad är det för en vagn, ser ju kanon ut!!!