torsdag 26 januari 2012

Mammafika & pappalurar..

Idag har vi träffat bebisar och mammor nere på stan. Nadja med Kenzo och Malin med Julia. Kenzo är den äldsta av de tre små kidsen och har bara två månader kvar till sin 1-års dag. Milo är en månad äldre än Julia och efter ha diskuterat storlekar så kom vi fram till att man oftast ser på händerna vem som är äldst. Det kan vara svårt att se om en bebis är 5 eller 7 månader gamla men tittar man noga så ser man att händerna oftast är betydligt större och knubbigare på den äldre. Milo hade alltså större händer även om Julia är både längre och väger ett helt kilo mer. Idag fick vi snackat en massa om allt möjligt och det är alltid skoj och givande att utbyta tips och idéer med varandra. Matfrågor blev dagens samtalsämne och denna djungel alltså.. Kidsen roade sig med att byta grejer med varandra medan vi mammor fikade och pladdrade.




Milo var väldigt nyfiken på vattenflaskan som Kenzo satt med så den fick han låna en stund. Bitringen som är Milos fick Kenzo ha men efter en stund ville var och en ha tillbaka sina grejer. Att peta på varandra var som vanligt när bebisar träffas superkul och liksom Milo hade Kenzo också två fina bissingar i underkäken! Lagom tills killarna lekt färdigt så vaknade den lille sömntutan Julia. Pigg som en mört slog hon upp ögonen och skulle direkt hugga in på sin fina scarf som händiga mamma Malin sytt! :)



Fikat avslutades och jag och lillkillen bagav oss i snöfallet bort till moster Annickas jobb för att hämta upp henne och umgås en stund. Väl hemma igen så roade plutten sig med att spela lite på sin keyboard som tomten kom med och eftersom man vill vara som sin pappa så åkte lurarna även på. , var kanske lite till att ta i men iallfall fick de testas att hålla, bita och pilla på. Mycket rolig pryl verkade det som så några leksakslurar är kanske dags att införskaffa till lillen.




Pappa F fick idag jobba över och på första gången på länge är han inte pappaledig imorgon, fredag. Imorgon är det nämligen F:s sista dag på det jobbet och på måndag är det nya äventyr på en ny firma som gäller. Då min förkylning har brytit ut och jag känner mig riktigt trött och sliten så fick det bli hämtemat. Usch vad jag ogillar förkylningar. Kvällen blir lugn och Milo skall försöka nattas i sin egna säng. Vi får väl se hur det går.. ;) På återseende!

/ K & M

2 kommentarer:

Anonym sa...

fina bilder på småttingarna.Krya på dej Kristin!
kram mamma

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Krya på dig!!!