onsdag 11 januari 2012

Nattliga bilfärder, blandade småprylar och bananfrukost!!

Godmorgon på er! När jag väntade Milo så hade jag en föreställning om att en bebis ligger i sin spjälsäng vid nattning, en liten speldosa spelar, man sjunger en liten nätt visa och sedan stänger bebisen sina ögon så sakta.. Men Icke, så är inte verkligheten. Inte på långa vägar. Jag förstår ärligt talat inte hur man någonsin kommer få lillen att bara somna sådär pangboom i sin säng. Något jag hört och alltid har undrat är om det verkligen är så att folk går ut och kör bil för att få sina små bebisar att somna om nätterna!? Eftersom Milo inte varit något fan av bilåkning under de senaste 5 och en halv månaderna så har jag aldrig heller trott att det skulle fungera för att få honom att somna. Denna eviga nattning är jobbig, jättejobbig! Det är samma visa varje kväll och igår när vi skulle hem från morbror Macs så började tröttheten och gnället smyga sig på redan innan vi satte oss i bilen. Efter att kört runt bland Slottstadens alla gator och gränder i en halvtimme, med en till en början skrikandes liten kille och tagit slut på en halv tank så somnade skatten. Vi hittade parkering, gick in och bar över honom i hans säng där han sedan sovit vidare så gott som hela natten. Vilken lättnad, vilken nattning. Skall man kanske behöva ta slut på en halv tank och cruisa runt i kvarteret för att få sin bebis att somna utan ett herrans liv? haha. Fungerade gjorde det iallafall och skulle denna kväll visa sig vara en gnällkväll så testar vi nog detta alternativ igen! ;)

Rummet, Milos stjärnum, börjar bli riktigt fint och pappa F är en hejare på att sätta fondvägg. Det är ingen lätt match att lyckas få en slät och rak vägg utan bubblor. Själv fick jag testa men efter en tapetremsa så kontrasterade vi båda att vi överlåter jobbet till herrn i huset! ;) Lite problematik uppstod när vi märkte att min gamla väggmålning som vi tänkt lappa över med tapet lyste igenom. F rotade fram vit färg och efter 3 lager var det täckt! Fixaren i alla lägen! och sååå fint det blev när det väl var klart!! Dessa små marinblå stjärnor blev kanonbra som fondvägg och en hel del fräcka prylar har lilleman hunnit samla på sig till att inreda rummet med.



Doppresenter, julklappar, vanliga leksaker och allt annat som ligger utspritt lite var stans var vi tvungna att få in i ett rum och nu är dem där, i rummet. Dock är inte allt på plats än men några av Milos små grejer har vi här:








Rom byggdes inte på en dag och likaså byggs inte rum på en dag! Det får ta sin tid så att det blir riktigt bra! Idag blir det ett besök i Trelleborg hos Caisa och lille Gustaf. Först är det dock dax för morgonpowerwalk. Milo laddar upp med ett par skedar mosad banan och hade jag inte hejdat honom så hade han nog kunnat trycka i sig en hel klase. Så gott han tycker det är sötisen! Med dessa bilder på banangalen bebis önskar vi er en fin januarionsdag! :)





/ K & M

1 kommentar:

ENDENISE sa...

Det kommer bli sååååå fint! Wilgot skulle dö för att ha den där tapeten haha :D