söndag 8 januari 2012

Milo och hans 6 kusiner- på kalas!

Kalasdax var det idag! Milos lilla kusin Benjamin fyllde 6 hela år och det skulle firas. Milo är kusin nummer 7 i skaran på pappas sida och den kusin som är näst minst blev idag en stor kille. Det bjöds på middag ute i Anderslöv och smarrig jordgubbstårta med vit choklad hade födelsedagsgrisen beställt! Milo var väldigt fascinerad av alla människorna och så många av sina kusiner har han inte träffat på en och samma gång förut om man inte räknar med dopet! Dessa små kusiner.. jag tyckte inte det var längesedan de var minisar som knappt kunde stå på benen. När jag och F träffades var den äldsta bara 6 år och födelsedagsgrisen var inte ens född. Så stora de har blivit hela högen! Angelica, Jonathan, Fabian, Benjamin, Jacob, Sara och lille Milo. En av småkusinerna skuttade iväg så här har vi nästan gänget samlat! :)



Tydligen hade födelsedagsgrisen fått ett trollerikit i present och alla barnen tyckte att det var roligare än allt annat. Milo satt på helspänn när kusinerna trollade fram en vit kanin ur hatten. Kanske tyckte han den påminde om lille Minto? När Trollerihatten kom fram såg vi direkt hur Milo gapade- provsmakning stod på tur! Hatten smakades och gillades skarpt! ;)



Det var fullt ös från att vi kom till att vi lämnade kusinernas hus. Trollade inte den ena kusinen så agerade den andre hästrygg. Farmor och farfar var också på plats och fick gosat massvis med plutten. Pappa F hjälpte till med den magiska lådan och födelsedagsbarnet strosade runt i sin nya piratoutfit.





En fartfylld dag må jag säga och nu är denna mamma helt slut i rutan. Det blir en tidig säng för imorgon är det den absolut sista dagen i skolan. Redovisning med gruppen och när den är över så väntar vi bara in examensdagen. Äntligen är plugget över! En härlig och aktiv helg lider mot sitt slut och vi önskar er en trevlig kväll!

/ K & M

Inga kommentarer: