fredag 6 januari 2012

Solig fredagsutflykt, fixade resväskor & Milo väljer fondvägg!

Vilken dag, vilken härlig fredag vi har haft. Solen har strålat och himlen har varit alldeles klarblå. Den friska vinden medförde att man snabbt piggnade till och dagens utflyktsmål blev först och främst Ribban. Strandpromenaden var fullsmockad med folk och nu när man går med barnvagn så blir det så att man hälsar på alla andra med barnvagn, haha! Lustigt det där men det är precis som man känner någon samhörighet för så fort en barnvagn närmar sig så ler personerna mot en och givetvis ler man själv tillbaka, trevligt, mycket trevligt!

Vi plockade upp morbror Micke och Ulrika för att bege oss iväg på vår traditionella Ilva, Rusta, Krauta, Bauhaus, Ikea, Biltema-tur. Vi hann inte riktigt med alla ställen men startskottet blev Rusta. Milo låg fint och tittade på alla prylar från sin vagn och frågan är om man kunde haft det gosigare? ;) En liten kille ser ut att ha det rätt så bra..



Medan vi sprang omkring och kikade så passade Micke och Milo på att ha en stund för sig själva. De småbusade och tjoade tillsammans och de är förtjusta i varandra. På något vis tycker jag att lillkillen påminner om sin morbror. Egentligen vet jag inte vad det är men kanske är det det där lilla busiga i blicken..




Dagens mål var att få tag i resväskor och precis i slutet av affären fann vi vad vi sökte. Jag som är förtjust i rosa hittade en väska i den färgen och F fann en likadan fast i grå. Perfekt! Väskorna hade även 4 hjul vilket är väldigt smidigt. På så vis kan den rotera hela varv istället för att man skall behöva vända runt den och lyfta hela tiden. Vi kommer att ha en barnvagn, tre handbagage och två stora resväskor med oss på resan så detta alternativ var gjutet!



I Milos blivande rum kommer vi sätta upp en fondvägg. Dock vet jag inte riktigt vad vi skall ha. Djur är ju roliga men jag är lite inne på det där med blåa små stjärnor. Kanske man skulle ta och måla egna sådanna? Idag fann vi en vit tapet med små marinblå stjärnor som jag bara tyckte var helt underbar. Milo tyckte dock att vi skulle titta lite extra och efter att ha letat igenom högen noga så ansåg han att mammas stjärnförslag blev rätt så bra ändå.



En sväng in på biltema och så asvlutningsvis på IKEA. Köttbullslunch fick det bli och precis när maten skulle intagas så tröttnade lillen. Det blev till att kasta i sig lite snabbt och sedan köra slalom kring alla hundratals människor som också valt att äta köttbullar exakt samma minut som vi. Trött kille somnade på 3 minuter och sov sig sedan igenom hela bestickavdelningen, tygrummet , fyndhörnan, kassan, parkeringsplatsen och sedan öppnades bilens baklucka liksom sötnosens små ögon samtidigt!

Om ni undrar varför varken någon text eller några söta hjärtan inte sitter på dagens fotografier så beror det på att layoutprogrammet i datorn laggar! Så nu vet ni det.. En vintrig, härlig, solig dag har passerat och kvällen bjuder på massvis med gott framför TV:n och massvis med mys! Med dessa fna bilder önskar vi er en härlig fredagskväll! På återseende..:)



/ K & M

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tapeten såg väldigt fin ut! Önskar dig en trevlig helg :)

Anonym sa...

och matchande jackor på Milo och morbror....

Kristin Moser sa...

Tack tack!Ja, killarna matchade varandra bra idag ;)

Jennie & Grodorna sa...

En till som har en Milo & det roliga är att jag också var och kollade på exakt samma tapet i förra veckan då vi gjorde om vårat lekrum :)

Anonym sa...

Hej, Corinne här!
Vi har bara träffats nån gång via Elin men jag kunde ju inte låta bli att kolla in den här bloggen då jag såg den via facebook feeden, jag måste bara säga att det är en välldigt snygg blogg du har och med super kul bilder! :D

Kristin Moser sa...

Kul att du gillar den Corinne! :) hoppas allt är bra med dig. Synd att du inte kunde komma till Elins födelsedagsfirande i torsdags!Sköt om dig! Kram