måndag 9 januari 2012

Utsökta plankor & den skånska björnstammen!

Denna måndag kan ha varit en av de trevligaste måndagarna på mycket länge! Godkänd har man blivit på skolans alla uppgifter och man är numera utbildad lärare, härligt! Redovisningen gick galant och även om man alltid är nervös till en början så rättar det till sig ganska så snabbt! 16.oo var skolan slut för dagen, för månaden, för året, förhoppningsvis föralltid och F har haft en heldag med lillen. Tydligen har Milo varit hur lugn som helst och bara busat, skrattat, skojat och myst hela dagen. Som en liten prins sov han när jag kom innanför dörren och så gjorde vi oss iordning för att gå ut och äta en god middag. Det blev gatans restaurang Colisé och plankorna vi beställde var helt fantastiska. Ryggbiff, pommes, beranaisessås och sallad! Lillkillen satt i barnstol för första gången när vi åt ute och det fungerade riktigt bra. Lite leksaker hade vi med till honom och han satt intresserat och tittade på alla människor som åt liksom värmeljusen som brann. Grejerna for dock ner på golvet så fort servitrisen gick förbi och jag tror att denna lilla kille förstår mer än vad man tror. När han inte fått uppmärksamhet på ca 10 sekunder börjar han harkla sig lite. Fem sekunder senare är harklets nivå snäppet högre och efter en halv minut hostar han som bara den. Tittar man sedan på honom så slutar han genast. Gulliga lille Milo, busigare bebis får man leta efter!





Väl hemma efter en regnig promenad så samlade Milo ihop två av sina vänner, den skånska björnstammen var korad. Nallarna är båda två större än lille Milo och han tycker det är så gosigt att luta sig mot dem.





Tyg, mjukdjur, ulliga kläder- allt skall det mysas med och att gnaga på sina mjuka strumpor är heller inte fel. För ett tag sedan upptäckte han att fötterna går att stoppa i munnen och efter en stund gjorde han den mest konstiga minen vi sett. Antagligen gjorde det väl ont när tänderna nuddade vid tån och inte kan man väl bita sig själv i foten, toker! ;)

Inredningsfix och nattning av liten kille står på tur! Ha en mysig kväll med er!

/ K & M

Inga kommentarer: