lördag 7 januari 2012

Tittut bakom pappas träningsjacka & inhandlat semesterkit!

Med stora ögon tittar han upp på mig för att två sekunder titta upp på pappa F. Jag gömmer mig bakom min tröja, skuttar fram, säger tittut och gapskrattet kommer. Milo älskar tittut-leken och när pappa gömmer sig bakom sin färggranna träningsjacka och sedan tittar fram så kommer det igen, det där urgulliga gapskrattet som får hela mammahjärtat att smälta. Det skrattet som man får höra från sin lille son etsar sig liksom fast i hjärtat och på trumhinnan. När jag tänker tillbaka på någon händelse som har fått lillen att skratta så hör jag genast hans skratt eka inom mig. Det sitter som berget och det är alldeles underbart! Milo kan knappt sluta skratta när han väl börjat men efter att ha hejdat sig något så ligger han där med sitt fina leende, bulliga små kinder, tungan lite halvt ute och så kommer den elendiga hickan. Hickan är något som Milo haft mycket av. Redan när han låg i magen så kände vi hur han hickade och när han sedan kom ut så började det direkt. Flera gånger om dagen till en början för att med tiden avta rejält. Bröstmjölk fick vi sipset om att skulle hjälpa och det tipset var super. En liten skvätt och hickan är som bortblåst! Men säg något som inte hjälper med bröstmjölk? Torr hud, sår, rinnande näsa- en liten skvätt och det botar allt ;). Nedan har vi eftermiddagens buskillar som leker titt-ut bakom träningsjackan..





Är man kanin, heter Minto och hela tiden skall hänga efter sina ägare så får man räkna med att få en och en annan träningsjacka över sig ;). Minto börjar bli väldigt intressant enligt Milo och det är väl bara en tidsfråga innan lillen får grepp om hans ludna öron.



Lite av resekittet till Milo har vi också hunnit med att fixa. Det blir mycket att stå i den kommande veckan så att vara ute med inhandling i god tid är aldrig fel. En liten lejonneccesär fann vi och den kan vi ha alla Milos små attiraljer i. En gul och blå liten väska som kommer hänga med länge! Även Mumintrollplåster och lite våtservetter lades till i kitet!



Av en ren slump sprang vi på en lite gummibåt och F kom med en bra idé. Båten är ganska liten och förpackad i en kartong som är ca 20x20 cm så varför inte ta med den till värmen. Blåser vi upp den där så kan Milo ha den som plaskedamm under ett parasoll och sitta och leka med sina små baddjur och grejer. Toppen! 49 kronor på Biltema var som hittat och den får följa med! :)




Nu är det dags att förbereda oss för en smarrig lördagsmiddag, filmkväll och mys hemma hos Annicka och Matte. Ha en bra kväll där ute!

/ K & M




3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ett lejon på er koalanecessär.

Kristin Moser sa...

oj, haha! stod och valde mellan lejon och koala och hade tankarna på koalan! nu är det ändrat iallafall ;)

MAMMA SOM KÄMPAR FÖR LIVET sa...

Hej!
Gillar du Lundmyr Of Sweden? Då måste du bara delta i min tävling som pågår fram tills inatt kl.00.00. Priset kommer från Lundmyr of Sweden.

Kram