söndag 1 januari 2012

Pizzakrig & onepiecemys!

En hel folksamling blev vi idag till lunchtid då det bestämdes att det skulle ätas pizza. Tydligen var detta ett vinnande concept i hela kvarteret för någon mer stressad bagare än han som stod och knådade har jag då aldrig sett. 6 läckra pizzor serverades här hemma och det satt som en smäck! Själv har man åkt på en förkylning som ser ut att bli värre för varje timme som går. Så den sista slicen var det inte mycket smak i. När vi ätit upp och skulle plocka undan så råkade jag välta ut en av vitlökssåserna och eftersom F hade lagt sig raklång på golvet nedanför så var det även han som fick såsen över sig. Kriget var igång! Vitlökssåsen som hörde till pizzan for runt i köket och efter att F gjort igen på mig men fortfarande hade ansiktet fullt av vitlök så var vinnaren korad. Mamma- pappa, 1-0 ;)! Roligt var det iallfall och det var ett gott skratt vi fick oss. Bra start på året det här!




Pizzaluchen på nyårsdag börjar bli lite av en tradition. Det är nu andre året i rad som vi spenderade årets första eftermiddag med att käka pizzor tillsammans, iallafall med hälften av sällskapet och jag som brukar vara morgonpigg hade ju tänkt att vi alla skulle ta en mysig morgonpromenad. Så blev dook inte fallet. Regnet öste ner när jag och Milo steg upp och idag var vi inte särkilt pigga. Usch vilket väder!



Milo har varit så himla trött idag. Han har i stort sett sovit sedan han vaknade. Max 1 timme har han orkat hålla sig vaken och det tar på krafterna att vara nattuggla. Onepiecen åkte på oss båda idag och det har varit en innedag med soffmys för hela slanten. Sådana här dagar är det alldeles underbart att bara vara och inte stressa iväg till höger och vänster. Lillkillens tand nummer två tittar nog fram vilken dag som helst för han är där och pillar hela tiden. Som en vattenkran rinner det från hans lilla mun och dregglisarna hängs på tork en efter en. Det spelar ingen roll om man plockar bort hans små fingrar från munnen eller ger honom något att gnaga på för i nästa sekund hittar man honom såhär igen, gnagandes på sin finger.





Nu håller vi kväll här hemma! Känner ni för att komma i form igen och ladda upp inför veckan så är denna mix som F har gjort det bästa alternativet att välja! Tryck och lyssna vettja ;)



/ K & M

Inga kommentarer: