söndag 29 april 2012

Aq va kul med bad och köttbullar!




Badhuspremiär blev det denna söndag och tillsammans med morbror, moster Ulla, Matte, mamma och pappa så tog Milo sig runt i äventyrslandet bland frigolitbåtar och champagnebubblor. De sistnämnda bubblorna var lillen dock livrädd för så vi fick genast bege oss bort från den delen av bassängen. Något som var en höjdare var däremot den varma bubbelpoolen där man på mage kunde flyta omkring och spana in alla människor som satt i ring. Som ensam bebis på hela stället kände plutten nog att han stod i centrum och det var många han ansåg skulle få en av hans vinkningar. Ni vet, denna kille delar inte ut vinkningar till vem som, haha, han väljer noga ut sina vinkningsmännsikor. Ofta blir det medelålders kvinnor men en och en annan gubbe får också sig en vink ;). Kameran fick inte lov att följa med in i badhuset så endast några bilder från omklädningsrummet blev det!



Vattenruchibana, strömsimning, utomhusplask och barnbassängslek kan väl sammanfatta denna mysiga dag och mamma och pappas armar var fria ett bra tag då plutten njöt av värmen i sina fina släktingars famnar. Morbror Mickes mungipa fick sig en bra dragning liksom Ullas långa hår. Mosters bikiniband smakades det även på och i Mattes famn plaskades det hej vilt. Vi testade även att låta Milo sitta lite i en av båtarna men det gillade han inte istället var mammas axlar en bra utkiksplats samtidigt som hon gnäggade likt en häst. I Ullas famn låg Milo så bra att han nästan somnade och då vi andra var russin från händer till fötter så beslutade vi oss för att ta oss hem. Möra, trötta och nöja efter Milos första badhusbesök så myser vi nu ner oss i soffan och håller kväll. Veckomat till lillen skall också göras och med köttbullar, pasta och lite smör mixat blir det finfina burkar att smaska på :)



Hoppas ni haft en fin söndag! Själv är man nu långledig igen och skall alltså inte upp och jobba imorgon. Hörde att det vankades sommarvärme imorgon och stämmer det så blir det långa härliga promenader och lekplatsbesök! :)

/ K & M

4 kommentarer:

Sandra- med pojke i magen sa...

SV
Jag har ALLTID lågt blodtryck.. Vilket gör att jag är alltid är så yrslig :S

Jaa de är underbart med full kyl och frys :D

Petra sa...

Nu är jag trött! Kvällens bravader har satt sina spår och sen 4 timmar på ett tåg. Så god natt!

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Så tråkigt att vårt badhus kör en renovering för jag och Vega vill också bada!!!

Emma - Mamma till Viggo & Melker. sa...

Sv: Tack för din kommentar :) Fast tror du menade min syster och Viggo i solskenet? (Malin i vitt)... Hihi...

Hoppas ni får en trevlig kväll :)
Kram