fredag 20 april 2012

Sandkvinna & hjulrensning- Friday I´m in love!Ja, detta var det första som hände när vi idag kom till lekparken. Iklädd klänning och annat än gympaskor ( vilket kanske inte är optimal klädsel för sandlådebus ) så for jag baklänges och landade i grusen. Sand i håret, en beige istället för vit nyans av klänning och ett par korn i ögonen, haha! Gissa om det var mer än Milo som skrattade!? ;).  Gunga är fortfarande favvoritsysslan på lekplatser så där blev vi ett bra tag.Rutchiåkning med pappsen och vandrande i klätterborgen hann vi också med innan vi tog ett varv i Slottsparken för att spana in fåglarna. Lillkillen ville inte därifrån heller så med sin skumma nya min satt han och iakttog dem noga. Det uppstår dock ofta ett problem när vi varit vid fåglarna- hjulen är fulla med fågelskit vilket gör att vagnen blir svårkörd. Pappa F letade därför fram en pinne och projekt hjulrensning kunde starta ;).Detta var en fredag som hittills varit ganska så lång. Den började nämligen redan 03.10 då plutten gnydde och ville upp. Gröttime var det ja och två skålar senare var han pigg som en mört och skulle inte somna om. Leka-med-alla-grejer-time var vad Milo tyckte skulle ske men då man skulle upp och jobba 4 timmar senare så var detta inte helt OK. Somnade gjorde han efter en stund och en annan var däremot klarvaken klockan 05.00! Egentligen skulle jag inte jobba mer nu utan istället vara ledig till augusti. Men så fick jag förfrågan om att vikariera i den tvåan jag varit i tre dagar så lite extra pengar och erfarenhet är inte fel. F är ändå ledig hela nästa vecka och då jag kommer sluta vid 13.00 varje dag så är det rätt lugnt!

Nu väntas en lugn och mysig fredagskväll med lite Let´s Dance- tittande och Hemmakvällsgodis! :) ha en härlig helg med er! Underbara fredag, I´m in love!

/ K & M

3 kommentarer:

En chic mammas bekännelser sa...

men shit vilka kort :D tack, det blir ju lätt att vi mammor kommer i skymundan :)

skall du se på lets dance?

Mandy & River sa...

Ja, jag älskar färgen :)

Ratten till Rivers vagn har vi köpt på barnenshus :)

Therese - Mamma till Haley! sa...

Det va så lite så. Allt är bra med oss. :) med er med hoppas jag! :)
Tänkte på att han vaknar klockan 3. Äter han inte välling? Eller kanske ersättning. Har haft det problemet med Haley. Men om hon får flaskan i sängen så hinner hon inte vakna till så mycket och somnar oftast om igen. :) ett litet tips. :) ha det så bra! :)