onsdag 18 april 2012

Filmklipp med snackeplutten!

Nu har Milo kommit på att det går att släppa taget om allting och så säger han mamma konstant. Igår när vi myste lite i soffan så fick han för ovanlighetens skull ;) tag i fjärrkontrollen. En sekund senare hängde kontrollen utanför soffkanten och så släpptes den ner. Jättekul när den landar på golvet och när mamma plockar upp den igen! ;). Denna lilla kille är även kittlig så in i bomben. Det räcker man nuddar vid hans lilla mage så viker han sig dubbel av skratt. Något som kittlas lite extra är pappas frisyr ;)Natten har för övrigt varit bra och Milo har sovit 10 timmar i streck utan att vakna! Däremot tyckte han att 05.30 var en ypperlig tid att säga godmorgon på så då var det bara att stiga upp. Själv förbereder jag mig för en dag på jobb som kommer att innehålla teaterföreställning med Trollkarlen från OZ. Elevensval och mattematik står också på schemat och så måste jag in om mormor och morfars hus och ta in tidning och vattna blommor. Mormor och morfar har nämligen varit iväg en vecka på Gran Canaria men kommer hem i natt :).

Dags att bege sig, ha en kanonbra dag kära läsare, här ser det ut att bli fint väder iallafall! På återseende lite senare!

/ K & M

2 kommentarer:

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Åh gud så likt Vega... Hon har också börjat med "mamma-mam-amma" snacket och drar också i håret samtidigt som hon skriker...haha

En chic mammas bekännelser sa...

hej hej :) hoppas allt är bra idag :) vilket är ditt måsteplagg i sommar ? :) jag röstar för shorts och magtröja :) vad tycker du ? :)

ha en bra dag !! :)