onsdag 18 april 2012

Onsdagsmix med körgrejer & höga ljud!

Godkväll på er! En dag blandad med musikalföreställning, hemkunskap, promenader, kaffedrickande, handling, CV: skrivande och bus har det varit. Så himla roligt det är att gå på musikal och framförallt när det bara är barn som är skådespelare. Vackra sånger, fina kulisser och mycket dans. Superkul och då jag aldrig någonsin tidigare sett Trollkarlen från OZ så var det extra spännande :). En tidig dag blev det åter idag och busande med alla körleksakerna slutade eftermiddagen med. Lillens nya grej är att köra med allt som går att köra med vilket verkligen är ALLTING! Två givna favoriter är ten gula lilla flygplanet och den röda miniplastbilen. Flygplanet går att vrida upp så att det far iväg av sig själv. Någon bilbana behövs inte när det finns en kant på spjälsängen. Milo står fint i sin säng och håller sig stadigt i ribborna. Med ena handen kör han sedan sina grejer fram och tillbaka vilket fungerar ganska bra. Det fungerar fram tills grejerna glider av kanten och landar i sängen. Där står han sedan och kan inte sätta sig ner, lille plutten. Det är inte lätt att vara liten. Milo vågar sätta sig ner när han står vid TV- bänken eller bordet men inte när han står rakt upp i spjälsängen.


Lite eftermiddagsgitarr med pappa blev det också men det var inget som var skoj idag. Milo är just nu livrädd för allt som låter högre än en tappad leksak i golvet. Höga skrik från andra bebisar, kranen på för hög speed, gosedjur som spelar eller gitarren. Är detta en ny utvecklingsfas tro?  Snabbt kryper han tillbaka pipandes upp i min famn men sedan sitter han och iakttar föremålet en bra stund. Nyfiken är han men ändå rädd, söta lilla!

 Kvällsbad för grabben och powerwalk för mamma står på tur men först skall en förhoppningsvis benbitsfri måltid intas ;)! Hoppas er kväll blir mysig./ K&M


1 kommentar:

Emma - Mamma till Viggo & Melker. sa...

Vilka härliga bilder, så glad man blir av dom :)

Sv: Eller hur haha, du ska bara veta hur det lät då dom hade musikal här hemma idag hihi...
Ja, vi har ju 2st som melker fick i 1 års present och dom är köpta på Jysk :) Verkligen toppen, dom används varje dag :)