onsdag 4 april 2012

På tu man hand & äggröra deluxe!

Dagen har spenderats på tu man hand. Jag och F. Bara vi två. 4 hela timmar. En jättemysig eftermiddag som resulterade i att vi fick en hel del fixat. En rejäl rundtur på IKEA startade vi med tillsammans med södra skånes övriga lediga invånare. Vi hittade det vi sökte och äntligen skall vi bli helt klara med Milos rum. 3 kvadratiska hyllor med många fack har precis monterats klart och ikväll skall lillen sova i eget rum. Gärna hela natten! ;) Ilva och en stadstur hann vi också med innan vi begav oss iväg för att äta lunch. Mysig kaffefika med chokladboll som dock var från 1900-frösihjäl.. men kaffet var iallafall gott ;)! Eftersom man nästan aldrig är ute på tu man hand så är man inte helt van, haha. F spanade efter en svart liknande vagn som vi har till lillen och slängde sedan ett öga på mig, precis som, skall du eller jag köra? Men så kom vi på att det inte var vår, Milo var ju hos mormor och morfar idag! Likaså blev det tyst i baksätet när vi körde ( antagligen eftersom ingen satt där ) haha! Knasigt det där men en mysig dag hade vi iallafall och med sin lilla leksakskorg hos passarna trivdes lillen kanon! :)



Första påskägget i lillens liv fick han av sina barnvakter. Spännande med kartongmaterial så själva ägget var nog roligare än det som var i. En fin body, ett liten leksaksflygplan och en pekbok kom påskharen med och Milo tackar! Så var det dags att skruva ihop hyllorna vi köpte. Röra blev det i hela vardagsrummet och kartongkaoset spred sig snabbt till köket. Ägget och dess innehåll låg nu utspridda lite varstans och manualerna till höger och vänster. Nyfiken i en strut är lillen och när pappa arbetar är han genast framme och skall lära sig. Mest intressant var det med de stora pappersarken som följde med och bruksanvisningen skulle norpas direkt!




Färdiga blev vi och snart är allt på sin plats. Plutten sover och själv skall jag förbereda mig inför morgondagen. Skall iväg och fixa lite med material till tisdagens rymdlektion med tvåorna! Introduktion av BIGBANG väntas då! ;) Må väl!

/ K & M

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hälsa milo och tacka för idag. Jag hade minst lika roligt som han.

Sandra sa...

Hoppas natten gick bra! Så skönt att de sover i sitt rum :) Känner igen det där när man är utan barn haha känns jättekonstigt!

Hoppas ni får en mysig påsk!

Kristin Moser sa...

Han verkar ha haft det toppen! :)