söndag 22 april 2012

Loungemys, grillning, tjo & tjim- en försommardag i april!

Godmorgon på er! Söndagen är kommen och igår var det en riktigt härlig dag. Solen som alltid skiner i Staffanstorp gjorde så även igår och i den nybyggda loungen satt vi och myste, bollbusade och umgicks hela eftermiddagen. Milo och Meya var det full fart på och kusinerna bus bjöd på underhållning på hög nivå. Var det inte klädesdragkamp så var det tävling om vem som kunde låta högst eller sprida ut flest rosa bollar i trädgården. Presenten som Meya fick var nämligen ett paket med 100 plastbollar i ljuvliga färger. Det drogs igång med en grillning som satt precis där den skulle och kidsen fick hemmagjord bologneise till middag. Lite hattigt innan Milo kom till ro i resesängen så en timme senare än vanligt var han uppe. Själv fick jag smaka grillad Halomi för första gången i mitt liv och det var helt OK. Hundar, katter, bebisar, tjo och tjim.. ja en fartfylld afton var det som sprang iväg snabbt. Här kommer gårdagen i en bildmix..







Att vi kunde sitta ute i uterummet hela kvällen i april månad var riktigt gött. Nu känner man hur sommaren är påväg. Längtan efter att få busa i solekenet, sparka boll i gräset, bada i uppblåsbara minipooler, äta jordgubbar med grädde, dricka saft ur sugrör och läsa saga i skuggan under ett parasoll närmar sig med stormsteg och det kommer bli en alldeles underbar och speciell första sommar med Milo.

Nu håller vi söndag här hemma! På återseende kära läsare! :)

/ K & M

5 kommentarer:

Maja sa...

Åh vad mysigt att kunna sitta ute, här hemma är det regn och iskallt ute. Längtar tills man kan sitta ute :) .. Halomi är ett måste när vi grillar, de är ju SÅ gott. Du hittade bollarna iaf? Vart köpte du dom? Och vad är det för upplåsbar grej du ska ha? Antar att du ska ha bollarna i? :) Ha en mysig söndag. Kram

vix sa...

Mysiga bilder. Tack för bollar puss

Kristin Moser sa...

Tack själv för igår sis! Mycket trevligt var det :) Puss

Ereeka - med bebis i magen sa...

Svar; ja, nu börjar det bli spännande här :D
Men det går rätt långsamt nu, hoppas att bebisen vill komma snaaaart!! ^^,
Det ska bli så mysigt sen :)

Ni verkar haft en bra gårdag/kväll, och riktigt härliga bilder :)

Mariana- Mamma till Milo o William sa...

Sv: Namnet Milo börjar bli mer o mer vanligt! De är ju sååå fint :)
Härliga bilder du tar.