fredag 13 april 2012

Vårmorgon i staden!

Vilken morgon vi har idag här i Malmö. Solen har tittat fram och liten kille har sovit hel natten lång, underbart! Inget jobb för min del idag och istället tog vi en lång och härlig morgonrunda längst havet. Träden som förra veckan var helt kala hade idag börjat blomma och hur härligt är inte det?! Det luktade nästan sommar och som vanligt när solen valt att titta fram så har alla som suttit inne hela vintern  valt att göra samma sak. Fullt med joggare och hundrastare stötte vi på och så spanade vi in vår lilla svan.


 
Väl hemma igen så vandrade Milo för fullt i sin gåvagn. Oj vad han älskar att kunna ta sig fram på sina ben. Han ser så himla stolt ut lillkillen är han muntert traskar omkring :) Nu har han även lärt sig att släppa taget med ena handen och ta sig vidare till nästa destination som oftast blir TV- bänken. Men att ta sig tillbaka till gåvagnen igen får han öva sig på en aning ;)


 
Idag gör vi oss iordning och vandrar ner på stan för att möta upp Malin och lilla Julia. Känns längesedan jag mammafikade nu och jag saknar det. Men idag är det ledigt så det blir av och vad passar bättre att göra en fredag eftermiddag när solen tittat fram?! :)
 På återseende och trevlig helg!

/ K & M

1 kommentar:

Sandra sa...

Vilka härliga Bilder! Vad roligt att han tar sig fram! Elton förstår inte att man ska röra fötterna än men nu krypar han äntligen iaf! :) Ett steg i taget!

Ha en fin fredagskväll! Kram från oss!