söndag 15 april 2012

Galen i nytvättat, tröskelkanin & mixad eftermiddag

Långbyxor, tjocktröjor, linnen, strumpor, handdukar och t-shirts..dessa plagg.. Milo är helt tokig i nytvättade kläder och så fort korgen dyker upp skall den plundras. I sin gåstol tar han sig fram i en dundrande fart och kläderna skall han ha. Efter att ha dragit åt sig sina favoritplagg som oftast blir handdukar eller mina tunna tröjor så vänder han sig om mot oss och gör busigablicken.. busigablicken är något som plutten sedan ett tag tillbaka gör när han vill att vi skall busa med honom och såklart kan man som mamma inte låta bli. När kläderna landar på Milo så skrattar han så att han inte vet vad han skall bli av och så ser man hur han lägger sig ner med huvudet på sniskan. Lyfter vi sedan på kläderna så ligger han kvar i samma position- en klädälskare helt enkelt, haha :)

 
Dagen har i övrig vart väldigt blandad. Till lunch beställdes smarriga kebaber så nu står man sig ett tag. Skapligt väder tycker jag det har varit och naturfotografen, hmmr, jag.. passade på att plåta lite växter och dyligt. Om ni hängt med ett tag i bloggen så ser ni kanske att det är något bättre kvalité på upplägget av bilder nu. Innan när jag redigerade och hade mig så blev upplösningen ganska så dålig nämligen. Nu däremot arbetar jag dels i andra program men även har ändrat massa inställningar :)!. Mr: hare har också farit runt som ett yrväder här hemma och kände genast doften av choklad. En minibit fick han smaka och sedan skuttade han nöjt vidare till tröskeln i badrummet. Det är nya grejen, att lägga sig mitt över tröskeln så att ingen skall kunna komma in där, haha, märkliga lilla gnagare! Även lite bakning ala tigermuffins skall vi försöka oss in på lite senare ikväll.Senare kommer även veckans hiss och diss ;). På återseende!

/ K & M

3 kommentarer:

CaisaOchGustaf sa...

Knasiga Milo :). Gustaf saknar sin kompis! Vi måste försöka hitta en dag snart som vi kan ses :)

Johanna och Sara sa...

Vi vill tipsa om att du nu kan vinna konst och design från vår webshop!
Gå in på:
http://geminaarts.blogg.se/2012/april/tavling-vinn-ett-presentkort-pa-webshopen.html

om du inte gillar reklam ber vi om ursäkt!

Sara - Sebastians mamma & snart lillasyster. sa...

Hehe tusen tack! Ja verkligen super skönt :). Hemma hos oss gillas det också kläder, våran son blir helt galen när han får tag på kläder! :D