torsdag 19 april 2012

Ministrandkit, piplarsson & pappighet!

Hej på er kära läsare! Lite sent inlägg idag då det varit hektiskt i ca 12 timmar! Lång jobbdag och väl hemma så var det bara att vända för att åka bort till mormor och morfar som varit bortresta och hälsa på. Mysigt som vanligt och inte nog med att lillen fått träffa morföräldrarna idag så fick han även besök av farfar. Pappa och Milo var först en sväng på stan och letade lite semestergrejer till Kretaresan. Litet minikit med strandleksaker fick de tag på och att döma av dagens fokusering på plastgrejerna så kommer dessa gå varma i sommar. Nu kan man ju faktiskt bygga sandslott och gräva gropar utan att folk tycker man är lite halvtramsig, haha, man kommer ju " hjälpa sitt barn " och visa hur det skall gå till ;). Älskade att göra droppslott när vi var små och vi kunde sitta från att vi kom till att vi skulle gå och bara bygga! Nog skall vi lära lillen att bygga!
 Som vanligt när nya grejer kommer in i hemmet och landar på kaninens matta så skall de genast åka av. Milo försökte mata Minto med sjöhästen men Minto puffade snabbt bort plastleksaken med nosen för att sedan tvätta sig ren och fin ;)! Nu på kvällen har det varit en riktigt gnällig afton med piplarsson. Ibland kan jag tycka det är jobbigare med en massa småpip i en timmes tid en rejält gnäll en kvart. Lillen har betett sig mycket underligt och han ville varken sova, busa eller bäras på. Inte sättas ner, inte äta eller gosa heller! Förr när inget fungerade så blev det vagnen och en rask promenix på kullersten. 5 minuter senare var han inne i drömmarnas land. Jag tog därför nyss en liknande walk fast utan något resultat. Men så tog pappa F över och en övertrött bebis somnade. Tror lillen börjat bli PAPPIG nu vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att de spenderar hela dagarna tillsammans.

Räknade idag ut att Milo faktiskt varit exakt lika länge utanför magen som inuti :). Lite knasigt när man tänker tillbaka. Det känns som att han funnits med hela livet och den tiden han låg i min mage känns så mycket kortare än vad de månaderna han funnits har varit. Märklig känsla det där, men ack så mysigt när man tänker tillbaka :)! Tuppkamskillen och jag säger nu godnatt och önskar er en fortsatt trevlig kväll! :)


/ K & M2 kommentarer:

Emma - Mamma till Viggo & Melker. sa...

Åh, en sån body hade Melker i strl.56, så fin :)

Sv: Ja, Viggos rum kommer gå i marint tema med färgerna röd, marinblå, och vit. Melkers rum kommer gå i mycket grönt och blått, men väldigt blandat ändå... Ska bli så roligt att inreda två hela olika barnrum :D

En chic mammas bekännelser sa...

haha men visst är det ! gud jag är lite kär i eran kanin :D så himla söt !