onsdag 25 april 2012

Nya phonen, kundvagnsperemiär & dagens!

Godkväll där ute! Numera är lillen ägare av en sprillans ny svart plastmobil alá Flinta som både blinkar, låter, har kamera och går att ändra bilder på. Vilken pryl alltså! Varför har vi inte införskaffat en sådan tidigare? haha! Denna nya grej är den nya bästisen och fungerar precis lika bra som mammas och pappas lurar! Som ni ser är där tillockmed batteriprocent på displayen och ett hölje man kan dra för kameran, fiffigt ;)! Moster Annicka tyckte att Milo var förtjänt av en sådan, tack fina moster! :)

Eftersom jag slutade redan vid 14.00-tiden idag så passade vi på att storhandla hela familjen. Det blev även ett premiärkundvagnsåk för lillkillen och han tyckte det var superkul. Väl framme vid kassan så frågade jag F varför han hade köpt storpack kexchoklad och Ahlgrens bilar..? det var inget min herre ville kännas vid och då förstod vi vem det var som norpat det och lagt i kundvagnen, busen med 6 små tänder! Uppackning av varor hjälpte han också till med tills han fick tag i rabarberna.

Visst är det härligt när man storhandlat hem allt möjligt. Idag blev det Italienska färsbiffar med färsk bandspaghetti och min hemmagjorda champinjonsstuvning. Mormor har en gång i tiden lärt mig hur man får till bästa stuvningen vilket fortfarande funkar fint! Mindre bra går det när man har kastruller igång, en kaffekokare och en kanin som tassar runt fötterna samtidigt. Då är det lätt biffarna blir lite halvbrända ;), haha! Men gott var det iallafall! Ha en mysig onsdag med er! På återseende!

 / K & M

7 kommentarer:

en chic mammas bekännelser sa...

skoj att du är med :D vinnaren presenteras ikväll :)

haft en bra dag ? :)

en chic mammas bekännelser sa...

allt är bara bra, robin håller på att steka pannkakor vilket skall bli super gott :)

skall du se på greys ikväll ? :)

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Åh, en sån mobiltelefon skulle Vega haft så jag slapp låna ut min iphone..haha

Sandra sa...

haha perfekt med egen! Elton har en med men han vill fortfarande ha min... Ja de gäller att kolla en gång extra när de sitter i kundvagnen! Fantastiskt vad långa armar det får :)

Sv: Haha tycker du!? Jättemånga som tror att vi skojar när vi säger att vi är systrar :)

en chic mammas bekännelser sa...

Gokväll, nu är veckans blogg presenterad :) enjoy !

kramar

Trivsamma förändringar sa...

Så kul att få besök av dig!
Köp boken, jag tror du kommer bli riktigt nöjd med den om du är på gång och vill lära dig både enkla och lite roliga trix i Photoshop!

En sådan mobiltelefon vill nog alla bebisar ha! Ebba ska slå och banka på mina teknikprylar hela tiden. Vart har du köpt den?

en chic mammas bekännelser sa...

godmorgon, allt bra denna morgon ? :) haha telefonen var ju klockren !!