lördag 14 april 2012

Glittrande såpbubblor åt alla världens håll!

Spidermansåpbubblor eller Hellokitty? haha! Hade Milo varit ett par år äldre och varit inne i vad som är coolt eller inte så tror jag han gjort sitt eget val av vilken av burkarna han hade tagit. Okej att dagens butiker säljer " pojk" och "flick" - kläder men när det kommer till godis och såpbubblor har det väl kanske gått lite väl långt?! I vilket fall som helst så fick jag syn på såpbubblor i affären och med mig hem köpte jag en burk. Visst är det underbart vackert med dessa flittrande bubblor som liksom far iväg åt all världeens håll och bara försvinner upp i högan skyn. Vackert, mycket vackert! Picknick på innergården i ett stekhett liten gatt och med mackor, leksaker och solhatt så myste vi tillsammans. Första såpbubblan tog form och skulle precis blåsas iväg.. så norpade lillkillen flaskan med sitt lilla finger så jag råkade hälla hälften över mina egna byxor.. smidigt.. men sedan satte vi fart! Fascinerad och på jakt efter varenda en var Milo och med solen lite halvt i ögonen var det inte lätt att fånga dem ;)Vi kunde hållt på hela dagen men när det endast återstod en tredjedel av såpa i burken stängde vi igen locket... vi skall ju blåsa massvis med såpbubblor i vår. En liten bubbla snuddade vid sötnosens nos och puff sa det så var den borta- jättekul tyckte Milo och började tjoa som bara den.. Visst skall det vara soligt ute när man blåser bubblor! När vi var små och hade blåst upp all såpa så tog vi ståltråd och formade till en ring. En stor balja med YES och vatten så hade vi en blandad sörja som fungerade precis lika bra! Bubblorna blev då gigantiska och idag blev man åter barn på nytt :)

Nu skall jag gå och hämta mitt linne jag lade undan igår på Gina för att sedan göra mig irodning för en väns 25 års partaj. Milo och pappa drar på grillning med grabsen och vi önskar er en fortsatt mysig lördag! :)

/ K & M

3 kommentarer:

Sara - Sebastians mamma & snart lillasyster. sa...

Ja det är inte alls kul och känna så, men ska fixa håret nu tills man får pengar då kommer det kännas lite bättre. :)
Han kommer älska dagis!:D

ENDENISE - a mama's story sa...

Kul med bubblor :D Ja usch, då har det gått för långt.. Frågan är när det ska vända tillbaka då det inte sorteras i flickiga bubblor och pojkiga bubblor.. Fräna bilder förresten :)

Maja sa...

Vad underbart det såg ut :) fint linne du köpte. Kramar