fredag 27 april 2012

Fredagsränder, bakluckepicknick och kvällens to-do!!

God fredag på er! Det upptäcktes idag att jag råkat klä Milo som en riktig liten randig gosse. Body med svarta ränder, kofta med blå ränder, strumpor med vita ränder och mössa med gröna ränder.. så tokigt det kan bli ;)! Dock tycker jag det är lite charmigt med blandat matchning på barns kläder ;). Vi packade idag ihop en liten matsäck för att åka på picknick vid stranden  i Lomma men denna matsäck fick tyvärr ätas i bakluckan på bilen, haha. När vi kom fram drog mörka moln in och så började det blåsa upp rejält. En annan hade varken jacka eller varma skor så likt en frusen fickpinne fick man sedan tinas upp i bilen. Istället landade vi i lite olika köpcentran runt om i stan. En liten stadsroadtrip kan man säga som avslutades med en rejäl kopp kaffe i vardagsrumssoffan!

 
Även fast denna grabb inte sovit mer än max 2 timmar i streck i natt så är han på bra humör. Tror att det är så att tand nummer 7 och 8 börjar ta sig fram för det dreglas och gnagas på allt. Det verkar göra ont i tandköttet för maten är det inte lika bra fart på längre. Vi får väl se när de tittar fram. Badbyxor och bikini har som sagt införskaffats och med stjärnor och ränder skall lillkillen svischa omkring i den ljumna sanden! :)

Fredagspromenad väntas innan helgens första grillning drar igång. Kycklingspett med paprika och fetaostsallad tillsammans med hemmagjord potatisgratäng vankas och sedan tar kvällens barnvakter över ett par timmar. Mamma och pappa beger sig sedan iväg på ett par drinkar för att i trevligt sällskap fira pappas låtreleaser ;)!  Ha en toppenhelg kära läsare! 

/ K & M

3 kommentarer:

en chic mammas bekännelser sa...

tack vad gullig du är, har ni haft det bra idag? :)

Sandra- med pojke i magen sa...

Trist att vädret inte var med er.. Mende blev ju mysigt ändå :D

SV
Skönt att de gick bra för er. Och konstigt tat de inte märkte havandeskapsförgiftningen.. På slutet av graviditeten får man ju komma på så tajta besök att de borde märkt de tycker man..
Jag har iaf inte de, vilket känns som en enorm lättnad :D
Hade tock väldigt lågt blodtryck.. Men de är tydligen bättre...
Hopppas du får en fin helg!

petra-tvillingmamma sa...

Åh vad söt han är! Vilket leende..
Hoppas ni får en fin helg.