tisdag 24 april 2012

Walking sisters by the sea!

Vilken eftermiddag det varit idag. Solen har värmt gott och jackan kunde läggas på hyllan. Två rejäla powerwalks har det tagits denna tisdag så motionen kan det inte klagas på ;). Som kompensation för att energin hade förbrukats så fick det bli vars en mjukglass doppad i choklad från världens bästa glassställe i Limhamn. Behöver jag säga mer? Nej, detta var något av det godaste på länge och medan jag och syrran glatt promenixade vidare så sov lilleman som en stock i sin vagn. Första dagen på länge som Milos mössa också fick läggas undan och han var helnöjd kan jag lova :)!
 
Vi gick vid havet och promenaden blev 5 hela km. Har börjat använda appen Runkeeper för att kolla tid, längd och förbränning men mest lite på skoj. Efter varje 5 minuter så berättar telefonen hur långt man gått/sprungit/cyklat mm och så talar den även om när varje km är passerad. Kanonbra, ladda ner den ni powerwalkare vettja ;)
 
För övrigt så har lillkillen varit prima städhjälp, tvätthjälp och diskhjälp idag. Sladden till dammsugaren har han dragit fram och tillbaka i liksom all tvätt som hängts upp. Alla plastgrejer  som har diskats, torkats och lagts fin har han bytat plats på och lite halvt dreglat ner ;). Nu väntas grillning på innergården och jag hoppas ni haft en fin tisdag allihop! På återseende!
 
/ K & M

1 kommentar:

en chic mammas bekännelser sa...

åååh men visst r det mysigt :D runkeeper är grymt, den kör vi med varje gång vi kör 7 km rundan :) visst är det härligt att komma ut :) skall ni göra ikväll ? :)