lördag 7 april 2012

En afton med gottemuffins och sladdkoll!

Denna mammas bakverk från gårdagskvällen bländade mig när jag nu på förmiddagen öppnade kylskåpsdörren. Rosa, lila, bruna, vita, orangea, gröna och gula ägg strålade i en rejäl gräddhög och på frågan vad det blev för bakverk så svarar jag PÅSKMUFFINS! :D Egentligen kan man kalla själva muffinsen vad man vill men eftersom dekorationen är påskig så tycker jag det är trevligare att säga påskmuffins! Läckra va? ;)
Vi bestämde oss för att ta oss till Entré för att hitta något roligt att ha på sig till ikväll. Denna afton skall nämligen jag ut och dansa med lite tjejer medan pappa F och killarna håller ställningarna på hemmaplan. Först skall vi dock äta middag hos oss ett gäng och tanken var att vi skulle grilla. Snön har smält och solen har tittat fram så vi står fast vid vår lilla matplan, galna grillare ;)! Inga kläder hittades idag men ändå blev man 200 kronor fattigare. Biljetten till parkeringshuset råkade visst få egna fötter och vart den sprang iväg vet vi inte. Så då fick man betala dygnstaxa för att ha gått in och ut i 3 affärer, så kan det gå. Just nu sitter minielektrikern och har full show med att granska varenda kabel i pappas sladdpåse. Man skall väl ha efternamnet Ström för någon anledning ;)


Ha en fin Påskafton där ute!

/ K & M

2 kommentarer:

Marie sa...

Ohh mysigt hoppas att du får en toppenkväll med tjejerna och det där såg ju supergott ut =D

Mamma till William och Wilma sa...

God kväll..Här var det massa gott..Hoppas att du får en fortsätt fin påsk helg...Jag är född 81.Så det är några år mellan oss..Känner igen din man..han är från Vellinge och runt min ålder..eller? kram kram