måndag 23 april 2012

Tanter som får sig ett skrik & mätande föremål!


 Fikatime blev det i Västra hamnen med övrigt folk och övriga fiskmåsar. Milo har fått för sig att så fort det går någon okänd människa framför vagnen, alltså påväg mot honom, så skall han skrika på dem. Ahhhhrrr, iiihh, iiiiiih.. Jag kan ju säga att det är rätt så många gamla tanter han skrämt slag på ;). Det låter som en nykläckt fågelunge.. fast i en tonart likt en fiskmås., haha. Hur det från en vecka till en annan bara kan ändras i röstläget sådär är för mig ett mysterium. När vi idag satt och fikade så tyckte plutten att alla som gick förbi skulle få sig ett litet skrik men som tur är så skrattade bara folk, haha, tokiga lilla bebis, ibland undrar man vad de små tänker ;).


Tttttaa... Ttaaaa.. är ett av de nya orden som börjat dyka upp. Fikmåsarna tittade vi på idag och efter att ha promenerat en rejäl sväng så tog vi oss hem igen. Vi började titta igenom vad som behövs till Milos fönster för att mörklägga nu när det är ljust när han skall sova. Vi kom fram till att en rullgardin vore bättre på sin plats än persienner så ikväll beger vi oss på jakt efter en sådan. Något som också skall på sin plats i lillens rum är måttstocken som moster Vickan gav honom i lördags. Superfin och ljuvliga färger. Precis en sådan jag velat ha till honom men inte hittat så den tackar vi för :)

En snabb dag har passerat och imorgon är det ledigt och dubbeldag. Dubbeldag är det nya som försäkringskassan startade med för ett tag sedan vilket innebär att båda föräldrarna kan vara lediga samtidigt och ta ut föräldrapeng båda två. Kanonbra! Ha en mysig måndagsafton!

/ K & M

Inga kommentarer: