söndag 22 april 2012

Välkommen till Bollywood...


skulle man kunna säga.. ;) här hemma går gårdagens lilla stora present på högvarv och flygande bollar far omkring som om vi befann oss på Mc Donalds barnsektion 10 år tillbaka. Bollhav, finns det något roligare? Själv älskade jag dessa bollar när jag var liten och Milo är väldigt förtjust han med. Den uppblåsta regnbågskrokodilen till pool står just nu placerad mitt i vardagsrummet och lillen leker som bara den. Tack fina gudfar Matte för denna pryl. Toys ´R´ us har jätteroliga barnpoooler för hyfsade priser. Bollarna kan man köpa separat och då får man 100 stycken för 139 krornor, tackar mina läsare för tipsen om dessa, kanonbra! :)
 
Bollhavet väger ingenting och går att förflytta till höger och vänster hur smidigt som helst. De flesta bollar håller sig på sin plats såvida man inte får för sig att kasta alla utanför kanten. Då lillkillen är inne i en droppa-allt-på-golvet-period så innebär detta att rätt många ändå hamnar lite varstans. Tror nog att det var 22 kvar av 100 så 88 bollar låg utspridda, haha. Lika kul är det att kravla sig ut ur poolen och samla ihop dem igen.. nu skall han bara lära sig att de skall samlas i baljan  gen och inte under soffan, matbordet eller på tv-bänken ;)
Jag tror att vi kommer ha superkul med denna grej och när det blir varmare så åker den ut på innegården och fylls med lite vatten. En plaskedamm alldeles perfekt i Milos storlek och den regnbågsliknande baksidan fungerar som ett UV-skydd. För övrigt har vi idag varit runt lite varstans på ärenden och kvällen bjuder på pizzabeställning och CV-skrivande. Hoppas er helg varit kanon! Må väl och på återseende!

/ K & M

5 kommentarer:

Maja sa...

Åh de där måste jag kika på:) tack för tipset.

Anonym sa...

Vilken lyxbebis, eget bollhav! Härligt ,han älskar ju bollar och det är bra att träna bollsinnet tidigt för eventuellt kommande idrotter.
kram mamma

Therese - Mamma till Haley! sa...

Det ser riktigt härligt ut. :) Haley älskar med sitt bollhav här hemma :) men bollar har man överallt sen. :) men det är de värt!
SV: vad skönt att han sover hela nätter. Haley äter inte heller välling. Hon äter dock ersättning fortfarande. Får inte i henne varken gröt eller välling. Men det går ändå. :) kram.

Kristin Moser sa...

Han skall nog kunna aktivera bollsinnet ;). Han är ju redan rät duktig på att hålla i mormors färgglada boll med tänderna ;) Kraam

Sandra sa...

Åh vad härlig! Har också funderat på att köpa en liten barnpool! Perfekt till sommarn med sen och som bollhav! Ser hur härligt ut som helst!

Sv: vår söndag blev inge bra alls, morgon på akuten sen febrig bebis som inte alls vill komma till ro... Lite samma idag! Hoppas ni får en fin dag! KRAM