måndag 16 april 2012

Simpsonsfantast & glömskhet!

Godkväll! Denna dag har bara sprungit iväg och just nu har jag så mycket att stå i att jag helt och hållet har glömt bort dagens BVC-tid. Glömt bort att fixa ny mascara eftersom den gamla tog slut har jag också gjort men framförallt har jag glömt bort mitt lösenord både till bankdosan och till min högskoleweb. Nyss när jag skulle hämta en grej i bilen så tog jag cykeln ( bilen stod lååångt borta  och jag skulle handla). Grejen var bara den att när jag handlat och kom ut så gick inte låset att öppna- kanske inte så konstigt med tanke på att jag testade med bilnyckeln, haha. Jag får nog snart vila hjärnan för idag! ;)

Någon som somnade tidigt ikväll var Milo. Efter att ha suttit fastklistrad vid TV:n och inte kunnat slita sig från Marge, Homer och de övriga i Simpsonsgänget så fick det bli bingen. Att peta på skärmen så fort det byts bild var superkul och lillkillen gjorde klart för oss att det skulle vara tyst när han såg på TV. Haha. Så fort vi pratade vände han sig om precis som att: hallå, vad är problemet, ser ni inte att jag ser på detta? Älskade lille kille. DU blir bara roligare och roligare för varje dag som går och jag njuter varenda sekund av att få se denna utveckling! :)

 
Dagens hare är glad i tangentbord och laptops. Teknikfreak hela högen ;)! Minto har till och med fått en egen mapp på skrivbordet och som han har växt han med, haha! Det är en gourmekanin vi har som enbart äter stans dyraste hö som endast går att få tag i på ett enda ställe- vad gör man inte för sina små vänner ;)? Även de färgglada papprena som jag skulle göra vimplar av till lillens rum blev provsmak nu ikväll men jag hann stoppa honom innan det gick för långt!

 
Godkväll och sov gott!

/ K & M

4 kommentarer:

Mandy & River sa...

Hiih ja dom är för söt dom små och allt dom hittar på =) kram

Mandy & River sa...

Dom supersöta skorna hittar du på cellbes.se :)

En chic mammas bekännelser sa...

gud vilka härliga bilder !! allt bra med dig? :)

En chic mammas bekännelser sa...

okej :) mmm hailey älskar att bara sitta på rumpan :p haha