måndag 9 april 2012

Mixad måndag med näsbitning & släkte!

Denna måndag har verkligen varit en familjedag. Först en heldag med lunch och fix hos morbror Macs och sedan annandagsmiddag med ytterligare ett gäng av familjen. Milo var på värsta pusshumöret och det är verkligen inte alla som får ta del av hans små pussar. Idag blev det morfar och moster. Moster fick först en på kinden och sedan en på näsan. Den sista resulterade i ett rejält bett och med 6 vassa små bissingar så lär det ha känts lite grann ;) Ajaj! Medan mormor lagade middag, morfar dukade och övrig familj var publik så fick jag och moster agera vildhästar. Denna häst fick trava genom hela hallen och lillkilen skrattade så han höll på att kikna. Att studsa upp och ner är väldigt roligt och jag tror nog han hade kunnat studsa hela kvällen den lilla piggelinen! :) Som vanligt tog vi en titt bland gammalt arkiv och lådor på ovanvåningen. Morbror Micke fann sin gamla och fruktansvärt fula hatt samt ett par crazybrillor från förra århundradet! haha! En gammal virkad sköldpadda från min mormor, alltså gammelmormor dök också upp men leksaksbilen var något skojigare! Mera bollbus och så var det åter dags att ge sig på morfars brillor.. vilken dag.. helt slut i rutan nu men kul har vi haft :)


Pappa F och jag förbereder inför veckan och medan han är hemma med plutten och myser så skall denna mamma jobba. Läraren plockar nu därför fram sina böcker, anteckningsblock och förbereder inför morgondagens BIGBANG-introduktion, dags att googla rymd! :) Ha en fin kväll!

/ K & M

2 kommentarer:

Angelina sa...

ja allt är bra här :) med dig med?

Söta bilder!

Mamma till William och Wilma sa...

God förmiddag snäckan..Hoppas att du har haft en fin påsk helg som jag har haft.Men ska man gå efter bilderna så har ni haft en mysig helg ockås..
Ja jag känner igen din kille för jag har varit mycket på näset genom åren eller då tiden..Han är väl 83 eller 81 :)? Ha en fin onsdag..kram