måndag 16 april 2012

Dj Milo in da house!



En kväll när musiken gått på högvarv och Milo har testat pappa F:s dj-utrustning. Snacka om att ha det i blodet, hihi! Fingerfärdigheten som lillkillen ligger inne med är riktigt häftig att se. Han skruvar på rattarna, skratchar på sitt egna lilla sätt och tar ena handen upp på huvudet så att han kan ta av och på lurarna. Som vi har skrattat åt denna lilla plutt. Hela tiden kommer han på nya grejer att syssla med och innan vi vet ordet av har han förflyttat sig till närmsta tekniska pryl. Ja ni ser själva, lillkillen har stenkoll på läget ;)

För övrigt har kvällen varit ganska så aktiv. Det har grillats med diverse människor och jag som alltid är i farten fixade såklart marinaden, salladen och potatisen till ett helt kompani.. lite spontangrillning såhär en måndag är inte helt fel. Idag tog vi även en inlinestur med vagn som eftermiddagsmotion och det gick bättre än förväntat. Dock var det pappa F som fick vara vagnkörare då han är bättre på att åka än mig! ;)

Nu skall vi njuta av lugnet här hemma då Milo redan har somnat för natten! På återseende! :)

/ K & M

4 kommentarer:

Maja sa...

Hihi va söt :) vart är hans dress ifrån? Skit fin ju. Kul att du la till mig på fb :) stor kram

Emma - mamma till Viggo & Melker. sa...

Vilken liten sköning, helt underbara bilder :D Bara ler när man tittar på dom! Och superfin dress han har på sig, kan det vara villervallas?
KRAM

mammaTEA sa...

Underbara bilder!

Mamma till William och Wilma sa...

Godmorgon gumman..Härliga bilder på prinsen...Det ska börjas i tid..Ha en fin dag..så kalt det är bara..lita tråkigt..kram kram