fredag 6 april 2012

Den spelande konstapeln & gående vagnklipp!

God förmiddag denna fredag! Åter en tidig morgon där man väcktes av solstrålarna genom persiennerna! Åter en natt utan matning. Åter en natt med många sömntimmar! :) Morgonlek i lillens rum startade dagen med och den fina polisbilen som stått oanvänd sedan den kom hit når nu fötterna ner till. Lillen testade och idag, för första gången så kunde han ta sig fram på den helt själv en liten bit. Att snurra på ratten var spännande och plötsligt hade Milo fäst sin blick på något på andra sidan rummet. Han sparkade sig dit och då såg vi vad det var han var ute efter- Keyboarden på pallen! Konstapel Milo spelade sedan en bra trudelutt på tangenterna medan han fint satt på bilen.



Det känns som att all denna mat som lillkillen sätter i sig får honom att bli starkare för varje dag som går. Bara på en vecka har han nu blivit så stark i benen att han nu orkar hålla uppe hela kroppen genom att hålla i saker. Tidigare när han testat gåvagnen har han darrat med de små benen och inte orkat hålla sig uppe. Nu är det andra bullar. Med all sin kraft trycker han sig framåt och när han märker att vagnen rullar framåt så följer han glatt med tills det säger stopp! Duktiga lille kille! Här kommer ett litet filmklipp från en fredagswalk genom vardagsrummet tills Tv-bänken tog emot ;)



Nu på förmiddagen tänkte jag dra igång lite bakning. Dock saknas det två ingredienser. Godisägg och vanliga ägg! Vad tror ni det kan bli av dessa ingredienserna? ;) Någon tårta blir det inte och chokladbollar har vi fått nog av! Vi får väl se vad det blir av det!



Idag skall vi åka iväg och spana in när morfar utnyttjar sin julklapp han fick. Att köra Ferrarri! Spännande, man önskar att det var man själv som hade fått testa att dra iväg med en sådan! :) Ha en toppendag allesammans!

/ K & M

3 kommentarer:

Maja sa...

Vilken duktig kille! :) GLAD PÅSK.

Vet inte om du såg men vad är det för affär? Finns det på nätet? :)

kandykupps sa...

Så söt :D

Malin Brynolf Pedersen sa...

En sån underbar film! Så otroligt DUKTIG han är! När lärde han sig allt detta lixom!? Fantastiskt så duktig! Kram

PS: Är inte den dregglisen en som hör till bodyn du köpte? :) mkt fin ivf!