tisdag 17 april 2012

Första teckningen och vimplande för hela slanten!

Goddag i stugorna! Tisdagens förmiddag har passerat och så var man hemma från jobb igen! Med mig hem hade jag massvis av färgglada pappersark som blivit över. En liten idé om att göra vimplar till Milos lilla rum dök upp så jag och lillen började dra igång med pyssel. Blått och grönt är färger jag tycker passar så himla bra tillsammans men lite extra färg är aldrig fel. Därför klippte vi även ut trianglar i oranget och gult. Jag klippte, Milo gav mig papper och Minto gnagade. 



 En stund senarefick Milo även tag i en penna som jag hade som mallritare så varför inte låta honom testa att göra sin första teckning!? :) Att rita var verkligen en höjdare och uppe på sina  knä skulle han stå för att komma åt pappret.  Det var en nöjd grabb som sedan lutade sig tillbaka på mage för att skåda sitt mästerverk! Har ni sett en finare 8 månadersteckning förut ;)? 



Dagens mamma är just nu träningsklädd och redo för att bege sig iväg på ett hårt medelpass på  Friskis. Toppentid den där klockan 17.00 tycker jag. Man hinner komma hem, får hela kvällen fri och är lagom färdigtränad till middagstid ;)! Undra vad pappan i detta hus slänger ihop idag? Rummet blev uppiffat och projekt klipp och klistra är slut för idag! På återseende!

/ K & M 


3 kommentarer:

Maja sa...

Vad bra det blev! :) Kom precis på att Milo aldrig ritat än, måste inhandla kritor tror jag! :)

ENDENISE - a mama's story sa...

åh så fina dom blev :D gulle!

Emma - mamma till Viggo & Melker. sa...

Så tjusigt så!! :) Duktiga ni är... Jag har med funderat på att göra vimplar i papper, men har inga pappersark hemma som är fina, måste köpa hem lite :) Roligt pyssel och fint blir det! Älskar vimplar!