måndag 9 april 2012

Rabarbpremiär & filmklipp med tokig bollkille!

God morgon! Igår premiärbakade vi rabarberpaj och den blev hur god som helst. Toppad med vaniljsås och till en stor kopp kaffe satt det där den skulle :). Dessa rabarber.. jag kände mig lite som barn på nytt när jag doppade en sur oskalad bit i sockerskålen. I de flesta trädgårdar kunde man när jag var liten finna dessa stora mörka blad med rosa/gröna stjälkar. Rabarberna. Jag minns att vi plockade dem och skalade lite halvt för att sedan mumsa runt med och doppa i socker. Jättegott tyckte man då men lite väl surt idag ;).




Dagens Milo far runt som ett yrväder på golvet och kan inte vara still en enda sekund. Bollen som är hans nya bästa vän skall han ha med sig överallt och att spegla sig i TV-bänken är också fascinerande. Body från Molo, Pippi-scarf och jeansbyxor från H&M är vad dagens outfit består av. Nu är det dags för dregglisar igen då Milo brummar som en bil halva dagen. Brummandet gör att det rinner som en kran från munnen och så har han fått för sig att tungan skall ut igen! ;)



Den där bollen som lillkillen har fått av mormor och morfar är i något gummimaterial med plasthölje och Milo är för rolig när han får tag i den. Med benen i ett V lutar han sig fram, norpar den i händerna och suger fast den i munnen för att säga Rggggaaahhrgg så att alla hör. Lille busepojke som skall synas och höras heeela tiden ;)!



Idag blir det lite fotofix, mys, middag hos mormor och morfar och förberedelser inför morgondagens arbete! På återseende!

/ K & M