söndag 15 april 2012

Stylad tuppkam & sjusovare


Godmorgon där ute! Idag har jag fått sovmorgon så till den milda grad, haha. 10.30.. så länge har jag nog inte sovit sedan nyårsdag för ett par år sedan! Pappa F är världens underbaraste som tog Milo när han ville upp klockan 06.30 och sedan busade och lekte tills han blev trött och somnade. De hade promenerat bort till affären och när jag vaknade så stod färska bullar, massvis med pålägg,och nybryggt kaffe och väntade på mig. Toppen en dag som denna! :) Tjejpartyt igår var riktigt trevligt och det bjöds på trerättersmiddag och rolig underhållning. Milo och pappa gav oss skjuts dit för att sedan grilla med killarna. Vi brukar alltid fixa till lillkillens frisyr men hans lille tuppkam börjar numera bli svårformad så snart får vi nog kamma det bakåt istället ;)



Idag skall pappa F iväg och spela in musikvideon till deras nya låt så jag och Milo skall mammawalk och gå till lekparken. Tror vi skall ge oss på den färgglada parken i Slottsparken och se om den är rolig. Regnbågslekan kallar jag den och ni skall få se varför den kallas så lite senare!

Må väl gott folk!

/ K & M


3 kommentarer:

Emma - mamma till Viggo & Melker. sa...

Vad fina ni är!! :)

ENDENISE - a mama's story sa...

ååh sötaste lilla tuppkammen :D

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Vilken underbar morgon.. Bullar till frukost var ett braaaaaaaa tag sen jag fick. Rena lyxen ju. Hoppas allt är bra mer er!