onsdag 12 oktober 2011

Att bevara våra bilder...Idag när jag vaknade, hade ätit frukost, gjort mig i ordning och Milo fortfarande var inne i drömmarnas värld så passade jag på att rota igenom lite bilder. Dessa bilder togs när Milo var 2-3 veckor gamla och jag bara älskar dem. Min lille grabb skrattar med hela ansiktet och som mamma smälter man av det breda leendet.


Jag skall samla ihop massvis med bilder och skicka in för framkallning. Man vet ju aldrig när hårdisken pajar. F:s hårdisk gick det åt pipan med för två år sedan och där låg många av våra forna party och semesterbilder. Som tur var hade vi lagt över iallafall hälften av bilderna i lite blandade mappar så det var ingen riktig katastrof. Men om man tänker tillbaka på hur det var då man var liten och hade varit på semester så kommer jag ihåg att man satt spänt och väntade på att " fotona skulle komma ". Sedan satt man där hela familjen och bläddrade igenom, bild efter bild och det var väldigt trevligt. På den tiden behöll man också varenda bild eftersom det inte gick att radera. Istället för att sätta in varje bild i album kan man ju köpa någon form av scrapbok och klistra in och piffa till med lite trevliga detaljer. Denna blogg blir ju lite som en scrapbok då jag printat ut text och bild. Jag skall bege mig bort till panduros lager ute i Fosie och införskaffa lite balla dekorationer någon dag. En riktigt bra affär som säljer ut överskottet av Panduros vanliga artiklar till en tredjedel av priset. Kanon!
Nu dyker snart Julia upp så att vi kan skriva klart det sista i examensarbetet. 3 sidor kvar sedan är det dags att skickas för inläming vilket skall bli riktigt härligt! :)

Ciao!
/ K & M

4 kommentarer:

Malin Brynolf Pedersen sa...

Bra tänkt! Jag ska dit idag för kan inte bärga mig!

Kristin Moser sa...

hehe! Ja, du kommer att kunna fynda ordentligt! :)

Anonym sa...

Hej Det var min kusins man som var chef därute innan på panduro Hobbys lager /Kram Eva S

Kristin Moser sa...

ahaa, då kunde ni väl fynda ännu billigare! ;)