måndag 17 oktober 2011

En måndagskväll på restaurang!

Efter att ha studerat hela dagen och storstädat lägenheten så bestämde vi oss för att inte laga mat! Vi tyckte att vi var förtjänta av en plankstek nere på gatans restaurang! Med en påpälsad Milo i bärselen vandrade vi bort för att äta en smarrig middag! Någon vagn tog vi inte med eftersom Milo ändå inte gillar att ligga i den. Det fick räcka med bärselen.




Vi hade inte bokat något bord men där är oftast platser lediga. Vi satte oss ner och Milo fick sitta i F:s knä. Milo kikade sig runt bland bord och stolar och hans blick fastnade vid alla de tända ljusen. Där satt han så fint och tittade ett bra tag. Vi beställde plankstek med ryggbiff och pommes och det var riktigt gott. Lilleman satt mest och gnagde på sina knutna händer. Han försöker stoppa in båda nävarna på en gång i munnen men kommer dock på efter ca en minut att de inte får plats där båda två. Istället tar han alla fingrarna och suger på. Denna lilla kille vill fortfarande inte ha någon napp. Mamma är napp på heltid ;)!



Riktigt mätta och nöjda stoppade vi i Milo i selen och börja vår kvällspromenad hemåt. Utomhus var det lugnt och stilla. Det var inte många människor ute och inte många bilar längst gatan. Allting var så tyst, nästan lite läskigt öde. Det var en fin kväll i staden. Väl hemma sattes kaffe på och vi slukade en hel balja i ett naffs. Jag har blivit mer kaffeberoende än vad jag någonsin varit tidigare. Jag bara måste ha kaffe! Milo vill inte sova ikväll. Då han sovit i tre omgångar under dagen så förstår jag att han är pigg nu. Tv-mys i soffan väntas med hela familjen och i köket finns det massvis med kakor kvar från gårdagen som måste ätas upp :).





/ K & M


Inga kommentarer: