onsdag 12 oktober 2011

Vinteroutfit och skumma muffins!

Jag berättade häromdagen att Milo fick supersöta små vinterkläder av moster Annicka. Jag bara älskar mössan som Milo fick. Den är klockren. Overallen är dock lite väl stor ännu men Milo växer så det knakar och fortsätter det i denna takt så kan han nog ha den då snön börjar falla! Han fick även ett par riktigt mysiga skor. Dessa kommer han att kunna använda redan nu. Eftersom Milo ofta vill bli uppburen från vagnen då vi är ute och iväg så blir dessa skor perfekta för hans små tassar!


Igår bakade vi muffins för fulla muggar. Men det blev ingen hit. Jag har aldrig utgett mig för att vara någon mästare i köket direkt men muffins kan väl alla baka eller? Tydligen inte jag, haha! Jag hade köpt grönprickiga fina formar som skulle bli supersnygga till cupcakesen men efter att mina muffins svällt i ugnen så syntes inte ens själva formen. Jag fyllde formarna lite mer än halvvägs men när jag öppnade ugnen så såg jag en GIGANTISK muffins! Allt hade flutit ut så jag började skära ut cirklar och lade i formar istället. Smulorna som blev över snaskade F i sig och hade som topping på sin noggerglass! Det såg faktiskt rätt gott ut så någon nytta blev det ju av det hela ;). Plåt nummer två blev lite bättre men några cupcakes vet jag inte om jag vill kalla det!
Optimist som man är så tror jag ändå att jag till söndag lyckats baka klart alla och att dem till och med blir snygga! Vi får väl se. Idag skall vi iväg och fika med Malin och lilla Julia vilket ska bli trevligt. Milo tog sovmorgon idag och vaknade inte från halv nio så det tackar vi för!På återseende!
/ K & M

3 kommentarer:

Nessie sa...

Hej. Brukar titta in här mellan varven. En mysig blogg du har.
Hade tänkt ge lite tips (om du inte redan provat det)
Jag hade samma problem med Haley när hon va mindre. Vagnen va inte kul man ville ju se vad som händer. Men jag tog ner suffletten och bullade upp så hon kunde halv ligga upp på kanten så hon såg ut. Det hjälpte en del och jag behövde inte bära på henne hela tiden.
Sen till cupcakesen så är det kanon att ha en muffinsplåt att ställs dom i när man bakar dom. Då flyter dom inte ut och blir högs och fina. (kanske ett sent tips men till nästa gång) det finns sådana på ÖB för en 50 lapp eller något.

Kristin Moser sa...

Tack för tipsen. Har provat att bulla upp med kuddar och dyligt i vagnen och det funkar ett tag. Helst skall han sitta på min arm! Jag skall prova göra muffinsarna i en muffinsplåt istället, har två stycken här hemma. Så vi får väl se hur det blir till söndag :)

SaraH sa...

Som föregående talare rekommenderar jag helt klart muffinsplåtar. Bakar ofta muffins och cupcakes och i muffinsplåtar så blir de höga och riktigt fina, och därför lättare att bredda frosting på.
Lycka till =)