söndag 23 oktober 2011

En dansandes hockeykvinna & nya hyllplan!

Godmorgon! Efter en rolig lördagskväll med mycket skratt så laddas det nu inför en mysig söndagsutflykt i det gröna. Som vi skrattade igår när syrran drog på sig Mattes alla hockeyprylar och körde livedans framför tv:n. Haha! Här har ni henne, den dansandes hockeykvinnan från Vikings egen fanclub!



Idag skall vi försöka få lite gjort här hemma. Garderoberna måste rensas och fixas till så att det kaos som råder där inne försvinner. Jag kan inte förstå hur det kan samlas så mycket kläder och prylar överallt fast man städar varje dag. Det är som om här är en osynlig liten nedstökare som öser fram plagg efter plagg och sprider dem över hela hallen. Att städa när man har barn är ungefär som att försöka skotta när det snöar.. men med lite mer galgar och fack i garderoberna så skall vi nog få bukt med de växande klädhögarna! För att inte bara lägga undan alla Milos dopprylar i en låda så skaffade vi en ny hylla till honom. Den placerades bredvid hans säng i sovrummet så nu har han fått en egen liten mysig Milohörna. På hyllan fick allt från speldosor och böcker till gosedjur och ramar stå och det blev jättefint.




Efter lite morgonjogg och en kopp kaffe tar vi oss nu ut i solskenet för att picknicka och mysa av ledighet och vackert höstväder!
Ha en myssöndag allihopa!


/ K & M



Inga kommentarer: